Ce condiții le impune Codin Maticiuc managerilor de spital? «Binele se face cu zgomot»

Ultima actualizare:

Toată lumea îl știe pe Codin Maticiuc din aparițiile extravagante din spațiul monden, dar actorul din ”Miami Bici” a dezvăluit recent mai multe detalii neștiute și despre cealaltă latură a lui, cea prin care încearcă să facă cât mai multe acțiuni umanitare. 

Codin Maticicu este coordonator al proiectului ”Spitale publice din bani privați”
Codin Maticicu este coordonator al proiectului ”Spitale publice din bani privați”

Invitat în emisiunea Marius Tucă Show, controversatul Codin Maticiuc a vorbit despre modul cum a început să se implice în renovarea spitalelor din țară, dar și despre condițiile pe care impune managerilor de spital. Coordonator al proiectului ”Spitale publice din bani privați”, Codin spune ca nu s-a schimbat ca om, dar și-a găsit niște pasiuni în viață.

„Sunt același. Mi-am găsit niște pasiuni între timp: actoria, producția de film. Părinții activau în zona asta a fundației, a ONG-urilor. Părinții mei au construit un orfelinat acum 21 de ani. Eu am stat alături de ei, îi ajutam. Între timp s-au schimbat niște lucruri. Am căpătat o voce atât în mediu online, cât și în familie. (...) Și am început să schimb teoria lor, pe care o respect și o înțeleg”, a declarat cunoscutul personaj din spațiul monden.

Totodată, Codin Maticiuc a explicat care este filosofia după care se ghidează în acest proiecte. Dacă părinții lui cred că „binele se face în liniște” - o teorie pe care susține că „o respectă și o apreciază”,  actorul crede că „binele se face cu zgomot”.

Ce condiții le impune managerilor de spital? „Vreau să am un before and after”

Codin Maticiuc a strâns bani din donaţii, prin fundaţia lui, şi s-a apucat în toamna lu 2020 să renoveze etajul 7 al Spitalului Fundeni. De atunci, extravagantul personaj din showbizz s-a implicat în mai multe proiecte. Prezent marți, 17 mai, în emisiunea realizată de Marius Tucă, actorul a dezvăluit de ce ajutorul fundației sale este refuzat însă de unii manageri de spital.

„M-am săturat de managerii care nu vor să audă de noi. Condițiile mele sunt foarte puține pe care le impun. Una este dacă tu vrei să-ți fac ceva, mă lași să prezint situația așa cum e ca să am un before and after”, a precizat Codin Maticiuc în emisiunea Marius Tucă Show.

Codin Maticiuc: „Am cheltuit aproape 1 milion de euro”

Coordonatorul proiectului ”Spitale publice din bani privați” susține că până acum a cheluit aproape 1 milion de euro în spitale de stat din țară. Actorul afirmă că e o „muncă grea” dar „o face cu plăcere.” Scopul proiectului său este de a aduce spitalele din România la standarde cât mai noi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net