Codin Maticiuc, mesaj emoționant de ziua fiicei: «Dragostea și vulnerabilitatea mea cea mai mare». Smaranda seamănă izbitor cu afaceristul

Ultima actualizare:

Codin Maticiuc este unul dintre personajele nelipsite de la petrecerile cu mult alcool din centrul Capitalei în urmă cu mulți ani. Era considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci, iar de-a lungul vremii a avut relații cu multe femei frumoase din showbizul autohton. Timpul a trecut, iar astăzi Codin Maticiuc este liniștit și se bucură din plin de rolul de tată. 

Codin Maticiuc are motiv de sărbătoare pe 4 aprilie
Codin Maticiuc are motiv de sărbătoare pe 4 aprilie

Ziua de patru aprilie este una foarte importantă pentru Codin Maticiuc. Omul de afaceri o sărbătorește pe fiica sa, Smaranda, care împlinește trei anișori.

Codin a distribuit pe pagina personală de Facebook o imagine tip portret în care apare micuța, iar asemănarea dintre el și fiica sa este una cu adevărat izbitoare. Smaranda are părul blond și ochii albaștri precum marea calmă. În dreptul fotografiei, Codin a scris un text sensibil, prin care și-a exprimat dragostea pe care i-o poartă fiicei. 

Smaranda a împlinit 3 ani pe 4 aprilie Sursă foto: Facebook Codin Maticiuc
Smaranda a împlinit 3 ani pe 4 aprilie Sursă foto: Facebook Codin Maticiuc

„Acum trei ani s-a născut EA. Dragostea și vulnerabilitatea mea cea mai mare. Știam că o s-o iubesc. Știam asta de acum mulți ani, de când exista în gânduri fără formă. Ce n-am putut să-mi imaginez este cât de îndrăgostit o să fiu de Smaranda", au fost cuvintele pe care Codin le-a scris alături de imagine.

Citește și: Codin Maticiuc, interviu de senzație. Ce spune despre Ana Pandeli

Postarea a fost apreciată de peste 12.000 de persoane și a primit peste 1.000 de comentarii în mai puțin de șase ore de la distribuire. Mulți admiratori ai lui Codin i-au adredat urări sărbătoritei și i-au transmis cele mai bune gânduri.

De când Ana Pandeli a apărut în viața sa, fostul crai de Dorobanți, așa cum era supranumit Codin, este un om complet schimbat. Își dedică timpul proiectelor persoanale și familiei și este complet cucerit de fiica sa, Smaranda. 

Codin Maticiuc este exasperat de hobby-ul iubitei sale, Ana Pandeli

Iubita lui Codin Maticiuc este actriță, a terminat același cursuri precum Codin, însă nu a avut șansa să joace în vreun film până în prezent, după cum ne declara Codin, într-un interviu pe care l-a acordat pentru Click! Ana este pasionată de sport, spre "disperarea" lui Codin care a vorbit, pe un ton glumeț, despre acest hobby al partenerei sale de viață. 

„Femeia e obsedată de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște, zice că face trei. Sală la greu, padel și spinning, pe astea le numără și ea. Ei, pe lângă astea trei ea mai face așa, „de plictiseală”: 18 minute de plank (sau cum s-o scrie că eu nici de scris nu mă pricep darămite să-l fac). 18 minute încontinuu?!? Întrebați orice om normal la cap, ăsta se pune cât un antrenament întreg.

Vezi și: Codin Maticiuc a primit un cadou care l-a făcut mai bogat peste noapte 

În fine, începeți să înțelegeți că am dreptate când o fac nebună dar nu am terminat. Ea face trasee prin munți, pe ai noștri i-a terminat deja. Am fost și eu o dată sau de două ori pe niște trasee mai ușoare pe care oricum mi-am blestemat soarta în timp ce ea alerga în jurul meu că să facă mai multă mișcare. De ce? Pentru că e nebună.”, scria Codin pe pagina personală de Facebook. 

În ultima perioadă de timp, Codin Maticiuc este extrem de implicat în strângerea de fonduri pentru copiii care suferă de cancer, iar vizitele sale la Spitalul Fundeni sunt unele frecvente. Afaceristul a reușit să adune sume impresionante de bani pentru ajutorarea micuților, alături de prietenul și colegul său, actorul Mihai Bendeac. 

Toti ei au fost și protagoniștii unui episod mai puțin plăcut. După o noapte în care au petrecut în club, alături de alți prieteni, Codin l-a filmat pe Mihai Bendeac în ipostaze compromițătoare. Ulterior, actorul și-a cerut scuze pentru derapaj, iar Codin la rândul său a subliniat că clipul video pe care l-a realizat nu a fost unul care i-a făcut cinste. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net