Un cadou de milioane! Cum a devenit Codin Maticiuc mai bogat datorită unui simplu dar primit de la soțul Deliei

26 ianuarie 2022

Delia și soțul ei au fost invitații lui Codin Maticiuc și Anghel Damian în cadrul podcastului pe care aceștia îl moderează. Cuplul a vorbit atât despre viața personală, cât și despre proiectele profesionale, iar amănuntele pe care le-au oferit sunt unele spectaculoase. 

image
Delia și Răzvan Munteanu au fost invitații lui Codin Maticiuc "La Mijloc"

Delia și Răzvan sunt cunoscuți de o lume întreagă. Artista lansează piese care ajung pe primele locuri în topurile muzicale din țară, iar Răzvan Munteanu este cel care are grijă ca afacerile să meargă ca pe roate, fiind managerul ei. Deși, în ultima perioadă Răzvan nu îi mai acordă atât de multă atenție, după cum a mărturisit chiar ea pentru că este fascinat de criptomonede. 

Răzvan Munteanu este specialist în tranzacțiile cu criptomonede și este interesat de acest subiect de ani întregi. Codin Maticiuc a dezvăluit că, în urmă cu patru ani a primit cadou de la Răzvan un bitcoin care astăzi a ajuns să valoreze nu mai puțin de 51 de mii de dolari. În momentul în care Codin a primit cadoul, valoarea unui bitcoin era de 5 mii de dolari.

"Mi-a spus îți donez asta, care la un moment dat va valora foarte mulți bani. Dacă nu ai nevoie și poți să îți duci proiectele fără asta, nu-l vinde, asta mi-a spus. Încă îl am", a povestit Codin Maticiuc. 

Înainte de a deveni cunoscut ca patron de club, manager al Deliei sau afacerist de succes, Răzvan a vândut produse cosmetice. "În orice am vândut, că am vândut produse cosmetice în primă fază, poate vi se pare că nu au legătură între ele, ca business...dar elementul comun este că eu am știut să fac ceva bine doar pentru că am avut produsul respectiv foarte bun. Eu nu știu să fiu un bun producător, manager, dacă produsul cu care nu lucrez nu este unul foarte bun", a declarat Răzvan. 

Cum explică Răzvan Munteanu succesul fulminant al Deliei

Întrebați despre legătura pe care o au și dacă sunt de părere că succesul de care se bucură brandul Delia se datorează muncii de echipă, cei doi au avut un răspuns simplu, dar extrem de clar.

Artista a dezvăluit că, deși sună clișeic, în familie funcționeză ca un întreg și au o comunicare foarte bună. Cu toate acestea, consideră că este periculos să afirme că succesul i s-a datorat exclusiv, sau în mare parte lui Răzvan, căci asta ar sugera cumva că ea nu ar fi fost capabilă să ajungă unde se află astăzi dacă nu ar fi avut sprijinul soțului. 

Răzvan Munteanu a devenit partener într-o firmă de construcții

Pandemia nu i-a afectat puternic pe Delia și Răzvan Munteanu. În ciuda faptului că artista nu a mai putut susține atât de multe concerte ca înainte, cei doi au găsit soluții. Răzvan Munteanu deține în continuare două cluburi în Centrul Vechi din Capitală și recent se pare că a decis să se implice și în cadrul unei firme de construcții, ca partener. 

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
carla s dreams bobonete 2 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg