Delia și soțul ei fac bani și în pandemie! Răzvan Munteanu s-a reprofilat și a dat lovitura

image
Compania unde Răzvan este acționar construiește blocuri de locuințe, dar și de birouri

În ultimii ani, Delia a fost pe val în tot ceea ce a făcut. Dar succesul ei se datorează şi soţului, Răzvan Munteanu, cu care este căsătorită de 10 ani şi care multă vreme s-a implicat în cariera ei. Afaceristul are însă şi propriile firme: două cluburi în Centrul Vechi şi, mai nou, un parteneriat într-o companie de construcţii, care merge strună!

Despre cuplul Delia (38 de ani) şi Răzvan Munteanu se ştiu puţine lucruri. Că s-au cunoscut în cluburile lui din Centrul Vechi sau că le place să meargă în vacanţe exotice. De altfel, cei doi sunt chiar acum în Mexic de unde solista a publicat fotografii pe reţelele sociale. 

Se mai ştie că bărbatul s-a implicat în cariera soţiei, iar anul trecut au plecat de la Global Records şi şi-au făcut propria casă de producţie, cu Monica Munteanu, sora bărbatului. S-ar părea că la câţiva ani Răzvan se reinventează şi se implică în noi afaceri. De câţiva s-a implicat şi în imobilare, iar acum a devenit partener într-o companie mare. 

image
Delia a împodobit un brad special, chiar lângă piscina de pe acoperiș

“Eu sunt prieten cu ei şi am plecat încet, ca şi client, apoi ca investitor şi apoi acţionar. Adică am urmat toate treptele. Îmi place această afacere. O să avem nişte proiecte care duc dincolo de rezidenţial, o să apară o divizie premium. Eu am o teorie: în România, oamenii cu bani sunt cei mai defavorizaţi dacă urmărim ce aşteptări au ei şi stilul lor de viaţă. Oamenii normali au foarte multe facilităţi. Clienţii au venit la One United pentru că ce s-a promis aia s-a întâmplat plecând de la nivelul de calitate până la termenele de execuţie”, i-a declarat Răzvan lui George Buhnici, pentru canalul lui de YouTube. 

image
Acum, artista se relaxează în Mexic

În urmă cu câţiva ani, Delia s-a şi mutat într-un astfel de apartament în zona de nord a Capitalei, pe care l-a mobilat aşa cum şi l-a dorit. Cel mai spectaculos lucru este însă piscina de pe acoperiş, în care simpatica solistă se fotografiează adesea vara!

image
Acum, artista se relaxează în Mexic

Citește și: 

Delia, vacanță de 5 stele în Maldive alături de soț. Cât a scos din buzunar vedeta pentru această escapadă

Răzvan Munteanu, soțul Deliei, a împlinit 43 de ani. Ce spun unul despre celălalt și cele mai frumoase poze cu relația lor

peter imre corina dănilă jpg
image png
gabi badalau evenimente jpg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
image png
stranut raceala femeie batista jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 9667 JPG
image png
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg