Codin Maticiuc, despre banii și averea strânsă: «Am cheltuit mai mult»

Chiar dacă Codin Maticiuc este considerat un „băiat de bani gata”, foarte puțini știu că, de fapt, acesta și-a făcut singur propria avere, folosindu-se de aparițiile sale extravagante și de imaginea pe care și-a creat-o în toți acești ani.

Se pare că Maticiuc a descoperit rețeta succesului, deoarece se laudă cu reușitele sale în diverse domenii, iar CV-ul lui este pe măsura averii sale: scrie cărți, este actor și producător de film. De asemenea, acesta deține alături de tatăl său mai multe proprietăți și companii ce sunt estimate la 75 de milioane de euro.

Citește și Ion Țiriac, îmbrăcat ca un boschetar, cerșind pe stradă. Gestul surprinzător al fiului miliardarului

Maticiuc a cheltuit mai mult decât a produs

În cadrul podcastului „La Mijloc”, de pe YouTube, Codin Maticiuc a vorbit pe larg despre averea pe care acesta a reușit să o adune de-a lungul anilor.

„Am produs câteva milioane, dar am cheltuit mai mult. Am început să fac bani de la 31 ani, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane.”, a declarat afaceristul.

Vezi și Ce condiții le impune Codin Maticiuc managerilor de spital? «Binele se face cu zgomot»

Codin Maticiuc s-a lansat, recent, cu mai multe proiecte de succes, care l-au împins să strângă bani pentru spitale publice, dar și să se apuce de scris. Recent, acesta a lansat cartea „Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Cămătaru”.

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, acesta a discutat despre binele pe care a ales să-l facă. Mulți l-au criticat, deoarece alege să facă public faptul că dorește să ajute, dar el a făcut complet contrariul. Codin Maticiuc a ales să vorbească tuturor despre proiectele sale de binefacere, pentru a împinge lumea să se alăture cauzelor pe care le promovează. 

„La mine binele se face cu zgomot și am zis că cel mai zgomot în ceea ce privește fundația Metropolis și Spitale publice din bani privați o voi face la un festival renumit. Cred ca binele se face cu zgomot din mai multe puncte de vedere, un motiv este că lumea se poate alătura.”, a declarat actorul la emisiunea televizată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net