Codin Maticiuc, despre ce se întâmplă în cluburi: «90% dintre oameni sunt drogați. Și copii»

Codin Maticiuc a filmat un vlog, pentru canalul său de YouTube, acolo unde a vorbit despre mini-vacanța românilor de 1 Mai, aducând în discuție și pericolele care se pot ascunde în spatele acestei distracții, în special pentru tineri.

Codin Maticiuc, despre ce se întâmplă în cluburi Foto: Arhivă
Codin Maticiuc, despre ce se întâmplă în cluburi Foto: Arhivă

Codin Maticiuc este cunoscut pentru stilul său de viață luxuriant, fiind de asemenea și un împătimit al petrecerilor din cluburile de fițe, primind în timp și porecla de „crai de Dorobanți”. 

De când a devenit tătic însă, Codin pare mult mai implicat în proiecte care contează pentru societate, lăsând petrecerile pe locul 2. Cu toate acestea, nu putea să nu plece la mare de 1 Mai, potrivit tradiției, acolo unde a sărbătorit „cu lux și opulență” și în acest an.

Codin a povestit pe scurt cum s-a desfășurat această mini-vacanță pentru el, aducând în discuție și o problemă deja cunoscută: drogurile.

Codin Maticiuc, despre mini-vacanța de 1 mai și drogurile

Codin Maticiuc a susținut că „90% dintre persoanele din cluburi”, uneori chiar și copii, se află sub influența substanțelor interzise. Fostul "crai de Dorobanţi" a vorbit despre acest lucru în contextul zilei de 1 Mai, când românii se bucură de o perioadă liberă, însă se aplică, cu sigurață, și în general.

Cred că merg la mare de 1 Mai de peste 20 de ani. Și nu știu dacă am ratat două (două dăți n.r). (..) O perioadă au dominat cluburile de noapte. După care au apărut chestiile astea de zi și tot felul de concepte în care petrecerile încep ziua. (..)

Ce se întâmplă acum e treaba asta cu drogurile. Sunt peste tot. Toată lumea e drogată. 90% dintre oamenii pe care îi vedeți dacă ajungeți într-un club de noapte sau de zi, în Mamaia, în Vama Veche, probabil și în Costinești unde sunt copii, sunt morți de drogați. Cu cocaină, MDMA, ecstasy, toate prostiile.”, a spus Codin.

Citește și: Codin Maticiuc, aroganță maximă de 1 Mai. Zeci de sticle de şampanie, de zeci de mii de euro

Codin Maticiuc a explicat că el preferă alcoolul

Acesta a dezvăluit că a participat la rândul său de 1 Mai la un „festival de bubuială”, așa cum îl numește, unde i s-a părut drăguță imaginea per ansamblu, însă doar pentru că a consumat alcool, dând de înțeles că nici genul de muzică respectiv, nici drogurile nu ar fi stilul lui.

Trebuie să te droghezi sau să te fi drogat cel puțin măcar o dată ca să înțelegi beat-ul ăla. Eu nu îmi dau seama când se schimbă melodia.”, a mai glumit el. 

Codin Maticiuc este tată de fetiță

Codin Maticiuc, în vârstă de 41 de ani, a devenit tătic pentru prima oară în 2019, atunci când iubita lui a adus pe lume o fetiță, care a primit numele de Smaranda. De atunci, „craiul de Dorobanți” parcă s-a transformat într-un „bărbat de casă”. De asemenea, Codin este cunoscut și pentru implicarea sa în costruirea sau renovarea de spitale, în cadrul proiectului „Spitale publice din bani privați”.

Citește și: Codin Maticiuc, pe șantier pentru copiii bolnavi de cancer. Secția de la Spitalul Fundeni a fost renovată

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net