Alina Pușcaș, dezlănțuită la petrecerea lui Codin Maticiuc! S-a sărutat cu o artistă de față cu soțul! (FOTO)

14 mai 2022

Weekendul a debutat cu scântei în lumea mondenă a Capitalei. Și nu doar scântei de artificii. Un milionar român s-a ambiționat să organizeze cea mai scumpă petrecere din...istorie. Caviarul a fost din belșug, șampania a curs în valuri, iar vedetele s-au devergondat ca-n filmele hollywoodiene. Mai ales ca tematica a fost una...aparte. 

image
Alina Pușcas a petrecut la evenimentul organizat de Codin Maticiuc

Petrecere de zile mari

Prezent la petrecerea organizată într-o vilă de la marginea Capitalei, Codin Maticiuc și-a asumat rolul de cronicar al vieții mondene. Astfel, pe contul său de Instagram, actorul din Miami Bici a devoalat detalii picante despre cheful grandios.

În timp ce majoritatea vedetelor prezente la eveniment aveau mâinile ocupate cu paharul de șampanie și trabucul cubanez, Codin a ținut morțiș să filmeze pas cu pas fiecare moment memorabil al serii. Iar ce a surprins va deveni cu siguranță viral. 

Sărut pasional

Astfel, pe măsură ce șampania și-a făcut efectul, invitații și-au pierdut...inhibițiile. Prezentă la eveniment, îndrăgita vedetă a Antenei 1, Alina Pușcaș, i-a încântat pe participanți cu un număr artistic. Și nu numai!

Citește și: Alina Pușcaș, pictorial provocator, aşa cum rar apare. Pozele au creat isterie

Într-o fotografie postată de Codin Maticiuc, Alina Pușcaș apare sărutându-se cu patos cu...o femeie. Totul sub ochii soțului care, probabil trăgând tacticos din trabuc, mustăcea la vederea imaginii...senzuale. 

image
Alina Pușcaș s-a sărutat pasional cu o cântăreață

„Marele Gatsby” de București

Despre petrecerea organizată vineri seara, Codin Maticiuc a scris că este cel mai scump eveniment pus la cale vreodată în România într-o vilă privată. Pregătirile ar fi durat o săptămână, iar fotografiile postate arată că milionarul care a achitat nota de plată nu s-a zgârcit deloc.

stanga
dreapta
Maticiuc3 jfif
image
image
image
image
Alina Puscas jpg

Cascadă de șampanie, bufet cu caviar, trabucuri cubaneze la discreție - doar câteva dintre deliciile cu care „Marele Gatsby” de București și-a întâmpinat oaspeții. Spunem „Marele Gatsby” deoarece aceasta a fost tematica petrecerii.

Invitații au primit indicații clare în privința ținutelor pe care să le poarte la eveniment: Costum și papion în cazul domnilor, rochii senzuale în cazul doamnelor.

Alina Pușcaș s-a dezlănțuit

Îndrăgita actriță care prezintă emisiunea „Te cunosc de undeva” nu a făcut excepție de la regulă. Obișnuită să atragă privirile ca un magnet, diva și-a făcut apariția într-o ținută care i-a lăsat mască pe toți.

Citește și: Alina Pușcaș, îndrăgostită ca în prima zi de medicul Mihai Stoenescu. I-a declarat iubirea în văzul tuturor

Deși era cât pe ce să rateze cheful, din cauza unei entorse la gleznă, ea nu a lăsat accidentarea să o oprească. A dat fuga la medic, și-a procurat o orteză profesională, a „accesorizat-o” cu o pereche de pantofi și a pornit spre locația unde plăcerile vinovate au fost la ordinea...serii. 

Cu un decolteu generos expus privirilor masculilor, ea a atras și atenția...femeilor. Astfel, prezentatoarea nu s-a rezumat la a sta deoparte și a se bucura de show, ci a luat taurul de coarne și microfonul din stativ și i-a încântat pe invitați cu un număr artistic fenomenal. 

Alina a cântat cot la cot cu câțiva dintre artiștii chemați la petrecere pentru a întreține atmosfera. Iar vocea ei a incitat-o pe una dintre cântărețe suficient de tare încât să accepte sărutul pasional.

E măritată cu un medic

 Alina Pușcaș este una dintre cele mai împlinite dive din showbiz. Pe lângă cariera de succes, vedeta are și o căsnicie de invidiat. Diva Antenei 1 e măritată cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Uniunea dintre ei a adus pe lume și doi copii,  Melissa și Alexandru. 

Citește și: Alina Pușcaș, pe perfuzii la locul de muncă: «Am apelat la ajutoare»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
maria dragomiroiu
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg