Moment savuros la «Te cunosc de undeva». Surorile Odagiu au fost de nerecunoscut!

#Te cunosc de undeva
Ultima actualizare:

Cel de-al 17-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva”, marca Antena 1, a venit la pachet cu o transformare spectaculoasă din partea surorilor Odagiu! Iată cum s-au urcat Ana și Monica pe scena competiției!

Ana și Monica Odagiu, moment savuros la „Te cunosc de undeva” Foto: Arhivă personală
Ana și Monica Odagiu, moment savuros la „Te cunosc de undeva” Foto: Arhivă personală

Sâmbătă seară, în gala din 7 mai, concurenții emisiunii „Te cunosc de undeva” s-au ridicat la așteptările telespectatorilor, care au putut vedea câteva transformări demne de podium. Printre cele mai „totale” schimbări s-a numărat și momentul surorilor Odagiu, Monica și Ana, care s-au transpus în pielea lui Robbie Williams, la dublu!

Moment savuros la „Te cunosc de undeva”, semnat de surorile Odagiu

Îmbrăcate și machiate corespunzător, surorile a făcut show pe scena de la „Te cunosc de undeva”, iar având în vedere personajul care le-a picat la ruletă, acestea au fost de nerecunoscut! Cu părul scurt și pictate pe față în stilul „rock” al lui Robbie, cele două au reușit să îi impresioneze pe jurații emisiunii: Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temișan și Cristi Iacob.

Surorile Odagiu au pus astfel în scenă primul număr incendiar al serii, pe care au avut timp să îl pregătească în decursul unei singure săptămâni. Repetițiile și sfaturile echipei show-ului și-au spus însă cuvântul, cele două reușind să intrecu brio în pielea unuia dintre cele mai mari rockstaruri!

În cadrul unui decor pe măsură, Ana și Monica au reușit să recreeze atmosfera pe care artistul internațional o făcea pe marile scene, cântând celebra lui piesă „Let me entertain you”. Cele două au fost lăudate de juriu, reușind să bifeze unul dintre cele mai spectaculoase numere ale ediției cu numărul 2 din noul sezon.

Citește și: INTERVIU Ana Odagiu, despre provocările «Te cunosc de undeva»: «E greu și extraordinar în același timp»

Cine a câștigat ediția cu numărul 2 a sezonului 17 „Te cunosc de undeva”

Se muncește mult la toate antrenamentele și în afara lor. Pentru fiecare moment din ăsta trebuie să lucrezi.”, a declarat Ana Odagiu. Cele două surori au întâmpinat dificultăți la repetiții, la fel ca majoritatea colegilor lor, însă pentru seara de show s-au prezentat la înălțime.

Cu toate acestea, la finalul serii, în urma clasamentului juriului, marii câștigători ai ediției cu numărul 2 din sezonul 17 au fost Emi și Cuza.

Surorile Ana și Monica Odagiu se numără printre cele opt perechi care participă în cadrul  show-ului „Te cunosc de undeva”. Cele două au la bază studii de teatru și muzică, astfel că experiența li se potrivește de minune.

De-a lungul timpului, acestea au participat în mai multe proiecte autohtone. Printre altele, amintim că Monica a jucat în „Pariu cu viața”, iar Ana a participat la „Megastar” și chiar și la „Te cunosc de undeva”, ediția din 2014, pe cont propriu atunci.

Citește și: Personaje neașteptate la noul sezon „Te cunosc de undeva”. Cine sunt cei 16 concurenți care vor aduce umorul pe scena transformărilor

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net