INTERVIU Ana Odagiu, despre provocările «Te cunosc de undeva»: «E greu și extraordinar în același timp»

Ultima actualizare:

Una dintre viitoarele vedete de la "Te cunosc de undeva" este Ana Odagiu, cântăreață și actriță. Ea va concura în emisiunea de la Antena 1 alături de sora sa mai mică, Monica. Într-o pauză de filmare, am stat de vorbă cu Ana și iată ce secrete am aflat despre talentata actriță și solistă. 

Ana Odagiu foto: Instagram
Ana Odagiu foto: Instagram

Click: După 15 ani de la serialul "Clanul Sprânceană" te-ai întors la Antena 1. Crezi în destin, numerologie?

Ana Odagiu: 15 ani au trecut? Doamne…Timpul ăsta zboară cu avion supersonic. Dacă cred în destin și numerologie? Păi acum că mi-ai adus aminte că sunt cam bătrâioară, cred în tot felul de lucruri, iți dai seama.

Pentru cei ce nu te știu pînă acum ne poți aduce aminte ce ai făcut de la "Megastar" pînă acum? Și ai făcut destule...

De la Megastar până acum? Am mai făcut niște oameni să râdă, m-am mai bucurat de niște aplauze, am făcut câteva personaje, am și cântat, am avut întâlniri frumoase. Cam așa.

Ana și Monica Odagiu
Ana și Monica Odagiu

Dacă vrei mai concret, joc în vreo 10 spectacole. “Soț de vânzare”, o comedie cu viață lungă. O jucăm de 10 ani la Teatrul Roșu, la Elisabeta, dar și prin țară, alături de Marius Gâlea și Maria Radu. “O femeie împărțită la doi”, un text scris de mine cu mult timp în urmă, unde joc alături de colegii mei, băiețîi mei talentați și buni: Sergiu Costache și Silviu Mircescu.

Mă puteți descoperi și ca spioană, având rolul Irene Adler în spectacolul Sherlock Holmes și Jack Spintecătorul. Acest spectacol este regizat de Ricard Reguant, o producție a teatrului Avangardia, pe care o puteți vedea la Rapsodia.

”Cum să pierzi totul într-o zi” este un alt spectacol pe care îl joc la Rapsodia alături de Magda Catone, Silviu Biriș, Ozana Barabancea, Pavel Bârsan și alți colegi super talentați. Urmează să scoatem preamiera spectacolului "Familia înainte de toate", unde am bucuria să joc alături de Vizante, Luminița Erga, Angel Popescu, Tudor Istodor, Beatrice Peter, Nadiana Sălăgean, Maria Obretin. Rolul îl împart cu sora mea. Am zis că atunci când nu poate juca una dintre noi, să fie acolo cealaltă. Apoi, am început amândoua repetițiile pentru "Te cunosc de undeva" și s-a rezolvat. (rade).

Cum de a venit propunerea de a participa la ”Te Cunosc De Uneva”? Te așteptai? Ați spuns DA din prima?

Propunerea a venit practic prin telefon. Ne-au sunat, eu m-am speriat un pic pentru că aveam organizate turnee de managerul nostru, Ștefan Rotari, până în mai. Răspunsul a fost: Daaaa!!! Apoi am început calculele, anulările și mutările, pentru a putea fi prezente la antrenamentele, care fie vorba între noi nu-s deloc puţine şi filmările pentru emisiune .

Te știi cu cei din juriu sau ceilalți colegi din show?

În 15 ani, am avut timp să-i cunosc aproape pe toți oamenii cu care acum sunt la "Te cunosc de undeva", cu unii dintre ei având chiar bucuria să fiu pe scenă. Suntem artiști. Ne plimbăm prin aceeași lume, e normal să ne cunoaștem de undeva.

Ana Odagiu va participa la ”Te cunosc de undeva”
Ana Odagiu va participa la ”Te cunosc de undeva”

În pielea cărei vedete ți-ar place să intri la ”Te cunosc de undeva”?

Mi-ar plăcea să fiu Tina Turner, dar mi-e teamă că dacă spun, îi dau idei Ruletei şi ...se micşorează şansele să se şi întâmple.

Ce crezi că va fi cel mai greu?

Pentru mine e deja greu. Să port machiajele speciale, tocuri, eu care în mod normal nu ies din adidași, să cânt imitând și să dansez… nimic ușor aici. E de studiat și de atins performanța, într-un timp foarte scurt. Când ai prins spiritul unui personaj, deja trebuie să te transformi în altul. E greu și extraordinar în același timp. După experiența asta, nimic n-o să mă mai sperie. Cel puțîn o lună.

Cum au ajuns Ana și Monica Odagiu să facă pamflete în pandemie

În pandemie tu și Monica, sora ta, ați fost nedespărțite în online. Cum v-a venit ideea de a face acele scheciuri umoristice și cantecelele acelea haioase?

Nu ne-a venit ideea să facem pamflete, le-am făcut pur și simplu. Trebuia să fie o cale de a există în momentul în care n-am mai avut scenă sub picioare. Am găsit-o! Ne-a bucurat și pe noi, salvându-ne de la depresie, și pe milioanele de oameni care ne-au fost alături în online.

Ce ar trebui să se știe despre Ana Odagiu? Ce alte pasiuni ai?

Ce trebuie să se știe deja se știe. Nu pot să spun că am mari pasiuni. Ceea ce-mi place, fac.

Ai mai participa la showuri muzicale?

După câteva experiențe cu show-urile muzicale, mulți ani n-am mai fost interesată să particip. Emoțîi prea mari, uneori copleșitoare. Însă”Te cunosc de undeva” nu este doar un show muzical. E mult mai mult. De-aceea îmi place atât de mult și deși abia am început, n-aș vrea să se termine.

Ce planuri ți-ai făcut după ”Te cunosc de undeva”? Vacanță?

După ”Te cunosc de undeva”, vreau să plec împreună cu sora mea într-o vacanță mai lungă. De 10 ani nu am mai avut o vacanță cu adevărat. Mereu sunt pe fugă, mereu am gânduri și planuri, întotdeanuna măcinată de ceea ce urmează să fac. Ei bine, de data aceasta o să las totul și o să plecăm pe Coasta Amalfitană să ne relaxăm. Pur și simplu.

Ana Oadagiu a debutat la Megastar

Actrița de 33 de ani a debutat în emisiunea "Megastar" de la Prima TV și apoi a jucat în serialul "Clanul Sprînceană". A urmat facultea de actorie, a jucat în mai multe proiecte de la Antena 1 cu Mihai Bendec. Joacă în diverse piese de teatru și a apărut în seialul "Profu" de la Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net