EXCLUSIV Ana Odagiu s-a întors la Antena 1 după 15 ani. Trecutul tumultuos al talentatei artiste

Ultima actualizare:

Opt cupluri de vedete intră în jocul transformărilor, în cel de-al 17-lea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva", de pe Antena 1. Printre acestea, și cel format din carismatica Ana Odagiu, care o va avea parteneră de scenă pe sora ei, Monica, la fel de talentată. Iată cu ce s-a ocupat Ana în ultimii ani, înainte de a reveni la Antena 1, după 15 ani.

Ana Odagiu, concurentă la "Te cunosc de undeva"
Ana Odagiu, concurentă la "Te cunosc de undeva"

Pentru cei care nu-i știu trecutul profesional tumultuos, le spunem noi că Ana Odagiu s-a făcut remarcată mai întâi în show-ul muzical "Megastar" (2006), de la Prima TV. Și abia apoi a devenit actriță profesionistă, căci solista a bifat la debut un proiect promițător.

Este vorba de un serial celebru "Clanul Sprânceană" (2007), producție care se dorea să țină piept, la Antena 1, celebrului proiect "Inima de țigan", de la Acasă. În aceeași producție a mai jucat și Aurelian Temișan, care acum este jurat la "Te cunosc de undeva", emisiunea la care Ana concurează alături de sora ei. Ne întrebăm dacă își mai aduce aminte cineva de acest proiect îndrăzneț, în care Ana era fiica personajului interpretat de Adrian Păduraru. Un serial din care va oferim și noi câteva imagini de atunci, în galeria foto de mai jos.

Cine este Ana Odagiu?

Ana Odagiu s-a născut pe 14 iulie 1986, la București. Dorința ei a fost dintotdeauna să cânte. În copilărie ascultă melodiile Aurei Urziceanu. Jazz-ul a cucerit-o și este consecventă, îi place foarte mult și acum. În familie avea muzicieni: tatăl cânta la chitară, fratele tatălui a compus muzică pentru cinematografie în Germania, colaborând cu celebrul Johnny Răducanu, și și-a înființat și o trupă. Ana cântă de la vârstă de 8 ani.

Citește și: Cine sunt concurenţii de la «Te cunosc de undeva». Noul sezon vine cu schimbări pentru vedetele din competiţie

Tot tatăl său, care jucase volei timp de 20 de ani, i-a fost model atunci când s-a înscris la un liceu sportiv. Chemarea spre muzică a fost mai puternică și s-a mutat la liceul de muzică. A studiat canto, muzică ușoară și, bineînțeles, jazz. A dat examen de admitere la teatru și acum este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale", promoția 2008. A fost studenta Adrianei Popovici. Pentru că a rămas îndrăgostită de muzică, s-a înscris la concursul ”Megastar”, de la Prima TV, unde a atras atenția cu melodiile ,"What’s up", "What’s a woman", "Foolish game", dar și cu personalitatea sa puternică.

A avut și câteva roluri importante în teatru, iar în televiziune am văzut-o în seriale precum "Clanu' Sprânceană" și "Profu", de la PRO TV, în "Serviciul Român de Comedie", "iComedy", dar și la "Vocea României". A fost prima iubită a actorului Vladimir Drăghia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net