Alina Pușcaș, într-un minijup «periculos» pe străduțele din Voluntari: «Eram convinsă că urmă să fiu răpită»

Alina Pușcaș (36 de ani) arată din ce în ce mai bine și, până o vom revedea la "Te cunosc de undeva" (Antena 1), o urmărim pe Instagram, unde postează și povestește diverse momente din viața ei, din spatele micului ecran. Cea mai recentă pățanie este de-a dreptul savuroasă.

image
Alina Pușcaș, peripeții urbane. Foto: Instagram

Alina Pușcaș a povestit că, zilele trecute, a plecat de acasă cu scopul de face câteva cumpărături atipice: materiale textile direct de la un depozit, nu din magazinele din centrul Capitalei. Vedeta a purtat o ținută casual, foarte șic, care i-a pus în evidență picioarele-i superbe: o fustă scurtă, un dres interesant și o bluză albă, largă. În picioare a avut bocanci negri. Însă, atunci când a dorit să facă niște fotografii "instagramabile" s-a lovit de o interdicție. 

alina puscas1 png
Alina Pușcaș, într-o ținută cool. Foto: Instagram

Alina Pușcaș: "Imediat am fost avertizate să nu facem poze"

"Ieri (n.r. miercuri) am ajuns de nevoie la un depozit de materiale textile, undeva în Voluntari. Intrând pe ingustele străduțe, numai între mici depozite înșirate pe sute de metri, închise cu lacăte mari, eram convinsă că urma să fiu răpită împreună cu prietenă mea (vorba ei, a prietenei, cine știe ce am găsi în depozitele astea în afară de materiale, din moment ce imediat am fost avertizate să nu facem poze - evident că am ignorat «abuzul»).

Cert este că am avut senzația că m-am întors în timp... Interesantă senzația, dar numai pentru vreo 5 minute. Am plecat rapid. Fără materiale, dar cu două poze urbane și foarte reale", a scris Alina Pușcaș, pe Instagram.

Alina Pușcaș, siluetă superbă cu ajutorul dansului

În ultima vreme, pe Alina Pușcaș am văzut-o dansând foarte mult, iar acest hobby are numai efecte pozitive asupra siluetei sale. Vedeta spune că a revenit la dans după 7 ani de pauză și că a muncit intens pentru silueta de acum. În noiembrie anul trecut am admirat-o dansând în videclipul trupei Red Moon.

"Mănânc proteină animală, vegetală și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am muncit 5 luni pentru silueta de acum. Între mese nu ciugulesc nimic. Am renunțat la pâine. Mai gust prin vacanțe ce mă tentează. Legume cât cuprinde, fructe mai puțin și sport, foarte mult sport", a declarat Alina Pușcaș pentru Antena Stars.

stanga
dreapta
alina puscas png
alina puscas 3 jpg
alina puscas 5 jpg
Alina Pușcaș, în formă maximă jpeg
alina puscas mihai stoenescu jpeg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG