Alina Puşcaş, vacanţă ruinată. Ce a păţit prezentatoarea: "Nu mai contează niciun test PCR, niciun vaccin"

Ultima actualizare:

Alina Puşcaş a avut parte de o surpriză neplăcută, chiar cu o zi inainte de a pleca într-o vacanţă planificată de ceva vreme. Prezentatoarea TV şi-a dat seama că datele de pe biletele de avion şi cele pentru rezervarea la hotel nu erau cele pe care le credeau ea şi soţul ei. 

Alina Puşcaş foto: Instagram
Alina Puşcaş foto: Instagram

Alina Puşcaş, soţul ei şi cei trei copii ai lor se pregăteau să plece în vacanţă, la munte, în străinătatea, dar au avut parte de o surpriză neplăcută, chiar cu o zi înainte de ceea ce credeau ei că e data de plecarea. Vedeta TV a povestit pe pagina sa de Instagram că a verificat biletele de avion şi a descoperit că, deşi data era bună, luna plecării nu era februarie, ci martie. Aşa că, acum, Alina a explicat că nu mai contează ce rezultat ar fi primit la testul PCR pe care l-a făcut în dimineaţa zilei de dinaintea plecării, dar nici ce vaccin au făcut. 

"Nu ştiu dacă vi s-a întâmplat vreodată să vreţi să mergeţi în vacanţă şi să greşiţi data biletelor de avion. Şi aceaşi dată greşită să fie şi pe cazare. Şi când realizezi asta, e deja mult prea târziu, nu mai contează nimic. Nici un test PCR, nici un vaccin. Se pare că am greşit data de plecare, am pus-o cu o lună mai târziu, aşa că nu plecăm nicăieri. Nu este prima dată când păţim aşa ceva, Mihai o dată şi-a luat întoarcerea acasă pe un an", a povestit Alina Puşcaş, pe InstaStory.

Alina Puşcaş, test PCR cu emoţii

De altfel, emoţiile pentru plecarea în vacanţă au început din dimineaţa zilei de vineri, 18 februarie, cu o zi înainte de data la care crede Alina Puşcaş că va începe sejurul. Tot pe pagina sa de Instagram, prezentatoarea a povestit că a trebuit să facă un test PCR, pentru că nu are decât două doze de vaccin. Problema nu a fost testul în sine, ci faptul că Alina a avut o durere în gât şi s-a speriat că ar putea avea Covid-19. 

"Stresul major este acum în următoarele şase ore, pentru că mi-am făcut PCR-ul, neavând boosterul făcut. Şi sunt în panică, pentru că de câteva zile, mă cam doare gâtul şi nu vreau să am vreo surpriză şi să fiu infectată. Sper că nu fie aşa, să fie o banală răceală", a povestit Alina Puşcaş. 

Acum însă, că ea şi familia ei nu mai pleacă în vacanţă, cum credeau, Alina a scăpat de stresul testului. Ea nu a dezvăluit ce rezultat a primit, dar a fost unul negativ, probabil, întrucât vedeta nu a spus nimic de o eventuală izolare. 

Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu au o relaţie de şapte ani

Alina Puşcaş şi medicul Mihai Stoenescu sunt un cuplu de peste şapte ani. Cei doi s-a căsătorit în 2017, dar au devenit prima oară părinţi în 2015. Atunci, vedeta l-a adus pe lume pe fiul lor, Alexandru. În 2017, Alina a născut o fetiţă, Melissa Antonia, iar în 2019, a venit pe lume al treilea copil al cuplului, Iris. 

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net