Alina Pușcaș, pictorial provocator, aşa cum rar apare. Pozele au creat isterie

Alina Pușcaș a publicat în mediul online o imagine provocatoare, în care apare în lenjerie intimă, aceasta fiind o ipostază pe care nu o lasă prea des „la vedere” pe rețelele de socializare. Iată fotografia!

image
Alina Pușcaș, pictorial provocator pe rețelele de socializare Foto: Instagram

Admiratorii Alinei Pușcaș s-au obișnuit cu prezentatoarea TV mereu elegantă, în rochii sau costume care îi veneau țiplă. Ei bine, se pare că pentru ca acest lucru să fie posibil, gazda de la „Te cunosc de undeva” lucrează la sală în vederea obținerii unui corp cât mai tonifiat cu putință.

Alina Pușcaș, pictorial provocator pe Instagram

În cea mai recentă imagine publicată pe contul personal de Instagram, vedeta și-a fotografiat abdomenul, lăsat la vedere dintr-o bluză de culoare crem, însă alt detaliu a fost cel cu care și-a „șocat” admiratorii. Alina Pușcas s-a lăsat pozată direct în lenjerie intimă, pentru a-și arăta cât mai bine forma fizică.

Se pare că acest lucru o motivează pe vedetă atunci când se străduiește să nu mănânce „prostii” și o ambiționează în același timp să continue să lucreze pentru a avea corpul exact așa cum și-l dorește.

Mi s-a întâmplat de multe ori să mă folosesc de fotografii cu mine (văzând că se poate sau amintindu-mi cât de greu se ajunge aici) sau fotografii cu alte persoane pasionate de sport și cu o super formă fizică, ca de un fel de "antidot" atunci când tentația dulciurilor sau trândavelii doresc să-și facă loc în viața mea de zi cu zi.

Având astfel de repere...ajung să mă gândesc de 10 ori până să ajung să cedez lamentabil. Mi se întâmplă să cedez, dar folosind același principiu, următoarea zi (după "trădare") mă mobilizez serios și recuperez!”, a scris Alina Pușcaș pe Instagram.

stanga
dreapta
alina puscas1 png
alina puscas cosmin selesi c 1260x709 jpg
alina puscas copii alexandru melissa iris jpeg
alina puscas si mihai stoenescu jpg jpeg
alina puscas3 png

Bineînțeles că admiratorii săi i-au lăudat forma fizică și au felicitat-o și pentru noua ipostază pe care a arătat-o pe rețelele de socializare. Printre cei care comentat în dreptul imaginii s-a numărat și Catrinel Marlon, fostă Menghia, model de succes.

Alina Pușcaș este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, alături de care are și trei copii! Astfel, forma ei fizică de acum este cu atât mai de apreciat, având în vedere că a trecut nu prin una, ci trei nașteri. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg