Cosmin Seleși, adevărul despre plecarea de la Antena 1. Ce face după "Te cunosc de undeva"

Toată lumea s-a obișnuit ca pe actorul Cosmin Seleși să-l vadă la brațul Alinei Pușcaș, drept partener de prezentare pentru showul transformărilor, "Te cunosc de undeva", de la Antena 1. Însă de câteva luni,  lucrurile s-au schimbat și vedeta a făcut o schimbare cu 180 de grade căci a renunțat la postul tv pentru alte proiecte. Click! a aflat chiar de la îndrăgitul actor și cântăreț ce urmează pentru el în perioada următoare.

image

Mulți dintre noi îl știm pe Cosmin Seleși (44 de ani) încă de pe vremea anilor 2000, când juca rolul unui afacerist versat în serialul "În familie", de la Prima Tv și apoi l-am redescoperit într-o altă ipostază, în "La Bloc", producția de curs lungă de la Pro TV care încă se mai difuzează pe micile ecrane.

Așa a și inceput discuția noastră, Cosmin spunând că nu se întoarce unde a debutat. Asta pentru că între cele două seriale "am prezentat matinalul de la Național TV și apoi, după mine au venit Răzvan și Dani. Am mai prezentat emisunea pentru copii “Garajul lui Ziggy” la TVR".

Cosmin Seleşi, turneu cu trupa şi filme pe Netflix

Acum Cosmin are mai multe oferte, pe care le analizează, dar nu ştie ce va face în televiziune. El este însă ocupat cu trupa sa, Cosmin Seleşi Band, cu care are concerte, şi joacă în filme cu Alin Panc şi Văru Săndel. De altfel, el apare în pelicula "Pup-o, mă 2", care se difuzează pe Netflix. 

"Acum sunt acasă, analizez ofertele. Da, am prezentat în locul lui Cătălin Măruță dar momentan nu știu nimic sigur ce voi face în televiziune. Sigur este că am început să am concerte cu Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească, piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață. În plus, am început să facem filme cu Alin Pânc și Văru Săndel și avem multe proiecte la care vom lucra. Este important că avem treabă. Mă vedeți deocamdată pe Netflix, în "Pup-o, mă 2" și la teatru", a declarat Cosmin Şeleşi, pentru Click!, şi a ţinut că menţioneze că a plecat singur de la Antena 1 și nu l-a dat nimeni afară, așa cum se zvonește.

Cosmin Seleşi, din nou pe scenă la Teatrul Muzical Ambasadorii

Chiar dacă face televiziune și film și a început să repete cu trupa de instrumentiști, Cosmin Selesi nu uită teatrul şi, de curând, a primit o nouă ofertă din partea Teatrului Muzical Ambasadorii. Managerul Ciprian Rogojan a vorbit despre motivele pentru care a ales să colaboreze cu Cosmin.

"De ce Teatrul Muzical Ambasadorii? Pentru că este un teatru tânăr din punctul meu de vedere, e un teatru muzical, e o provocare pentru mine. Cred că arta spectacolului poate fi dusă și exploatată la maxim atâta timp cât ai în teatru și coregrafi, balerini, interpreți, cântăreți, și actori, Eu cred că împreună vom face niște proiecte minunate. Să ne ajute bunul Dumnezeu să scăpăm de pandemie odată și să se întoarcă încet, încet publicul în sala de teatru. Împreună cred că o să oferim tuturor spectatorilor care vor veni la noi la teatru spectacole minunate și pline de magie, magia teatrului", ne-a mai spus actorul. Care colaborează cu fostul component al trupei Sistem, Cici. "Cosmin Selesi este "noul As din mânecă" al Tetrului Muzical Ambasadorii, un profesionist și un artist desăvârșit alături de care suunt convins că vom face performanță. Mă bucură entuziasmul și dedicarea lui Cosmin, ideile creative și propunerile îndrăznețe", a mărturist Mihai Ciprian Rogojan, managerul instituției, pentru Click!.      

 Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net