Cât de superbă e fiica lui Cosmin Seleși! Este bucată ruptă din tatăl ei

Ziua de 22 decembrie este una foarte importantă pentru Cosmin Seleși. Este ziua de naștere a fiicei sale, Ana Ilinca, iar prezentatorul i-a făcut o urare și pe pagina personală de Facebook.

image

Cosmin Seleși este cunoscut de o lume întreagă prin prisma emisiunilor pe care le moderează și a carierei sale în domeniul actoriei. În afara micului ecran este o prezență discretă și se bucură în tihnă de viața de familie.

image

Cosmin Seleși este un familist convins și se laudă cu cei doi copii pe care îi are alături de soția sa, Irina. Astăzi, pe 22 decembrie, este ziua de naștere a fiicei Ana Ilinca, iar actorul i-a transmis cele mai frumoase urări și pe pagina personală de Instagram. Alături de mesaj, Cosmin a încărcat o fotografie cu fetița. Micuța are ochii de un albastru deschis și seamănă extrem de mult cu prezentatorul. 

image

Irina și Cosmin au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel, Ana Ilinca și Tudor Nicolae, iar imaginile cu ei sunt admirate și apreciate de fani ori de câte ori prezentatorul tv publică fotografii cu ei pe contul de Instagram.

Soția lui Cosmin Seleși, make-up artist la "Te cunosc de undeva"

Actorul a cunoscut-o pe soția lui în trafic, în urmă cu 12 ani, și de atunci sunt nedespărțiți. În trecut, Irina a lucrat pentru o companie aeriană, dar în urmă cu câțiva ani s-a reprofilat și a început să lucreze alături de soțul său. Acum este make-up artist la emisiunea “Te cunosc de undeva” . 

image

Munca soţiei lui Cosmin este extrem de apreciată. Doamna Seleşi i-a pictat aproape tot corpul lui Alex Maţaev, cel care l-a întruchipat pe Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, cu ani în urmă.

image

Irina Seleşi s-a întrecut pe sine atunci. Ea a pictat nu mai puţin de 11 tatuaje, mai mici sau mai mari, mai simple sau mai complicate.

cub andreea antonescu png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
laura cosoi
brenciu si nevasta jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE