Cât de superbă e fiica lui Cosmin Seleși! Este bucată ruptă din tatăl ei

Ultima actualizare:

Ziua de 22 decembrie este una foarte importantă pentru Cosmin Seleși. Este ziua de naștere a fiicei sale, Ana Ilinca, iar prezentatorul i-a făcut o urare și pe pagina personală de Facebook.

image

Cosmin Seleși este cunoscut de o lume întreagă prin prisma emisiunilor pe care le moderează și a carierei sale în domeniul actoriei. În afara micului ecran este o prezență discretă și se bucură în tihnă de viața de familie.

image

Cosmin Seleși este un familist convins și se laudă cu cei doi copii pe care îi are alături de soția sa, Irina. Astăzi, pe 22 decembrie, este ziua de naștere a fiicei Ana Ilinca, iar actorul i-a transmis cele mai frumoase urări și pe pagina personală de Instagram. Alături de mesaj, Cosmin a încărcat o fotografie cu fetița. Micuța are ochii de un albastru deschis și seamănă extrem de mult cu prezentatorul. 

image

Irina și Cosmin au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel, Ana Ilinca și Tudor Nicolae, iar imaginile cu ei sunt admirate și apreciate de fani ori de câte ori prezentatorul tv publică fotografii cu ei pe contul de Instagram.

Soția lui Cosmin Seleși, make-up artist la "Te cunosc de undeva"

Actorul a cunoscut-o pe soția lui în trafic, în urmă cu 12 ani, și de atunci sunt nedespărțiți. În trecut, Irina a lucrat pentru o companie aeriană, dar în urmă cu câțiva ani s-a reprofilat și a început să lucreze alături de soțul său. Acum este make-up artist la emisiunea “Te cunosc de undeva” . 

image

Munca soţiei lui Cosmin este extrem de apreciată. Doamna Seleşi i-a pictat aproape tot corpul lui Alex Maţaev, cel care l-a întruchipat pe Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, cu ani în urmă.

image

Irina Seleşi s-a întrecut pe sine atunci. Ea a pictat nu mai puţin de 11 tatuaje, mai mici sau mai mari, mai simple sau mai complicate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
555 (10) jpg
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net