Cine e Irina Seleşi, soţia lui Cosmin Seleşi, cea care îi va sta alături după accidentul la schi

image
Irina şi Cosmin Seleşi au împreună doi copiiFoto: arhivă personală

Cosmin Seleşi şi-a rupt mâna la schi şi are nevoie de îngrijiri nu doar de specialitate, ci şi acasă. Soţia prezentatorului "Te cunosc de undeva" este cea care a preluat toate sarcinile în familie. Irina Seleşi este o prezenţă extrem de rară în paginile ziarelor. Click! îşi spune cine este şi cu ce se ocupă soţia lui Cosmin Seleşi.

S-au cunoscut în trafic, pe Magheru, în urmă cu zece ani, iar de-atunci au rămas împreună. Irina (32 de ani) şi Cosmin Seleşi (41 de ani) alcătuiesc o familie solidă şi împreună au un băieţel de opt ani, pe nume Tudor Nicolae şi o fetiţă Ana Ilinca, în vârstă de 3 ani. Angazată în trecut la o companie aeriană, de câţiva ani Irina Seleşi se intersectează de ceva timp nu doar în dormitor, ci şi la locul de muncă. Irina Seleşi se ocupă de partea de make-up la emisiunea prezentată de Cosmin Seleşi, “Te cunosc de undeva”.

image
Irina Seleşi are 33 de ani

Munca soţiei lui Cosmin este extrem de apreciată. Doamna Seleşi i-a pictat aproape tot corpul lui Alex Maţaev, cel care l-a întruchipat pe Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, cu ani în urmă. Irina Seleşi s-a întrecut pe sine atunci. ea a pictat nu mai puţin de 11 tatuaje, mai mici sau mai mari, mai simple sau mai complicate, au fost desenate pe pieptul, spatele și brațele solistului, activitate migăloasă ce a durat în jur de cinci ore. 

Cosmin Seleși și-a rupt mâna stângă la schi 

Dar Irina Seleşi nu se pricepe doar la pictat şi fardat. De voie, de nevoie, tânăra soţie a prezentatorului tv s-a transformat în asistenta lui personală. Cosmin Seleşi a dezvăluit că a avut parte de o căzătură zdravănă pe pârtie, după ce a încercat să evite accidentarea unui copil. Astfel, și-a luxat mâna stângă.

"Mă aflam pe pârtia de schi, alături de Tudor (fiul său n.r). Am evitat un copil și am căzut pe mâna stângă. Imediat, am fost transportat de echipajul de salvamontiști la spital, unde am primit îngrijirile medicale de specialitate. Acum câteva zile m-am întors în țară. Și sunt bine”, a explicat prezentatorul show-ului „Te cunosc de undeva!”. Totuși, acesta va fi nevoit să stea cu mâna imobilizată pentru o lună și jumătate. „Sunt pe mâinile unui medic foarte bun, aici, în țară. Am în continuare dureri, dar mă refac. Mă bucur că am scăpat de operație”, a mai adăugat Seleși. 

Citeşte şi:

Cosmin Seleşi a devenit tătic pentru a doua oară

FOTO Uluitor! Vezi cum arată porţia de mâncare a actorului Cosmin Seleşi!

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
2 alexandru arsinel jpg jpeg
BeFunky collage (13) jpg
Rusii trec granita in Georgia FOTO Getty Images jpg
Martin Jordan sosie Gordon Ramsay foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
arsinel jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
Alexandru Arsinel
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
codin maticiuc