Catrinel Menghia a slăbit 15 kg în șapte luni. A fost splendidă pe covorul roșu

image
Este topită după fiica ei, Caroline (7 luni)

Catrinel Menghia (33 ani), alias Marlon, care pe 1 octombrie va împlini 34 de ani, arată senzaţional la şapte luni de când a adus-o pe lume pe micuţa Caroline. A reuşit să dea jos 15 kilograme, revenind la silueta de odinioară, dovadă stând şi recentele sale fotografii de la Festivalul de Film de la Veneţia, Italia, ţară în care locuieşte alături de fiică şi de logodnicul ei, producătorul de film Massimiliano Di Lodovico.

Catrinel Menghia, născută în România şi stabilită în Italia, trăieşte din imagine, aşa că a avut grijă, după ce a devenit mămică, să revină rapid la silueta care i-a băgat în cont sute de mii de euro, în cei 17 ani de activitate în lumea modei, filmului şi a publicităţii.

image
Bruneta face exerciţii fizice

La scurt timp după ce a născut-o pe Caroline Léon Di Lodovico, pe 25 februarie, ea reuşise deja să scape de 10 kilograme, în doar zece zile.

image
Catrinel a făcut furori miercuri, pe covorul roşu, la Festivalul de film de la Veneţia, Italia

Apoi, a mai dat jos încă 5 kg, cu exerciţii fizice, postând, pe conturile sociale, fotografii din sala de sport.  În luna mai, ea a fost prezentă la Cannes, alături de colegii ei din filmul „La Gomera”, peliculă cu care regizorul Corneliu Porumboiu a fost selectat în competiţia oficială. Iar miercuri, la Festivalul de film de la Veneţia, ea şi-a afişat noua siluetă de viespe, care i-a adus recent celebrei românce şi o reclamă la o băutură alcoolică.

image
Bruneta face exerciţii fizice

Catrinel Menghia a mai fost căsătorită cu Massimo Brambati, însă bărbatul, cu 20 de ani mai în vârstă decât ea, nu-şi dorea moştenitori, având o fiică dintr-o altă relaţie. În urmă cu doi ani, frumoasa brunetă a anunţat că-şi deschide şi o galerie de artă, unde îşi va vinde tablourile pictate de ea.

image
Catrinel a făcut senzație la Veneția

Menghia este nu numai fotomodel, ci şi actriţă. A jucat în două episoade din serialul „CSI – Crime şi Investigaţii/ CSI: Crime Scene Investigation”, difuzate în 2013 pe reţeaua de televiziune americană CBS. Ea şi-a făcut debutul în teatru, în spectacolul „Questo non è Paese”, de Massimiliano Caprara şi Francesco Apolloni, o retranspunere modernă a piesei „Richard al III-lea”, de William Shakespeare, care s-a jucat la Teatrul Spazio Uno din Roma. 

Citește și:

Catrinel Menghia a reușit să slăbească 10 kg în 10 zile, după ce a născut!

Catrinel Menghia, apariție răvășitoare pe covorul roșu de la Cannes!

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
semn magazin inchis closed shutterstock jpg
grau FOTO Shutterstock
image
image
image
image
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp