Alina Pușcaș, pe perfuzii la locul de muncă: «Am apelat la ajutoare»

Prezentatoarea TV Alina Pușcaș și-a luat prin surprindere comunitatea din mediul online, după ce a publicat mai multe imagini în care apare cu branula la mână, fiind supusă unui tratament cu perfuzii. La scurt timp, vedeta a venit și cu explicații suplimentare, dezvăluind care este motivul pentru care a ajuns în această situație.

image
Alina Pușcaș, pe perfuzii la locul de muncă Foto: Instagram

Alina Pușcaș a publicat mai multe imagini în mediul online, în care s-a afișat cu perfuzia la mână, explicând doar că a avut nevoie de ajutor. Prezentatoarea de la Antena 1 a acuzat o stare de rău, iar la doar câteva minute, medicii au intervenit.  Ulterior, când s-a simțit ceva mai bine, Alina a dezvăluit și cauzele care au stat în spatele problemelor ei de sănătate.

Alina Pușcaș, pe perfuzii la locul de muncă

În timp ce se afla la locul de muncă, pe platourile de filmare, prezentatoarea emisiunii „Te Cunosc de Undeva” a acuzat o stare de rău. După ce a văzut că nu îi trece nici cu ajutorul unei pastile, aceasta a cerut ajutor de specialitate din partea medicilor.

Alina Pușcaș a explicat ulterior că nu este vorba de nimic grav, perfuzia fiind doar un complex de vitamine care să o întărească și să-i ofere imunitate.

stanga
dreapta
alina puscas (5) jpg
alina puscas (1) jpg
alina puscas (4) jpg
alina puscas (3) jpg
alina puscas (2) jpg

Cum se simte Alina Pușcaș 

Prezentatoarea a petrecut minute bune cu perfuzia la mână pentru a-și termina tratamentul cu vitamine, iar apoi, s-a mobilizat și s-a pregătit pentru filmări. Aceasta și-a rupt puțin din timp pentru a le explica și admiratorilor săi întreaga situație, aceștia din urmă devenind îngrijorați în urma imaginilor publicate de Alina pe rețelele de socializare.

Citește și: Alina Pușcaș, îndrăgostită ca în prima zi de medicul Mihai Stoenescu. I-a declarat iubirea în văzul tuturor

Alina Pușcaș a dezvăluit că se simte ceva mai bine, punând întreaga situație pe baza efortului pe care-l face de câteva zile bune. Pe lângă filmări, aceasta a trect de curând și printr-o mutare, schimbând locuința, iar întregul proces a fost destul de solicitant, se pare.

Nu am avut de ales și am apelat la ajutoare. Între timp să știți că mi-am revenit, a fost vorba de o perfuzie cu numeroase vitamine. A fost o săptâmână în care am tras mult de mine, dar acum sunt bine și am revenit pe scenă, pentru că nu putem să ne oprim.", le-a povestit Alina Pușcaș urmăritorilor ei, după ce și-a revenit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
1 carmen tanase jpg jpeg
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg