Alina Pușcaș, pe perfuzii la locul de muncă: «Am apelat la ajutoare»

Prezentatoarea TV Alina Pușcaș și-a luat prin surprindere comunitatea din mediul online, după ce a publicat mai multe imagini în care apare cu branula la mână, fiind supusă unui tratament cu perfuzii. La scurt timp, vedeta a venit și cu explicații suplimentare, dezvăluind care este motivul pentru care a ajuns în această situație.

Alina Pușcaș, pe perfuzii la locul de muncă Foto: Instagram
Alina Pușcaș, pe perfuzii la locul de muncă Foto: Instagram

Alina Pușcaș a publicat mai multe imagini în mediul online, în care s-a afișat cu perfuzia la mână, explicând doar că a avut nevoie de ajutor. Prezentatoarea de la Antena 1 a acuzat o stare de rău, iar la doar câteva minute, medicii au intervenit.  Ulterior, când s-a simțit ceva mai bine, Alina a dezvăluit și cauzele care au stat în spatele problemelor ei de sănătate.

Alina Pușcaș, pe perfuzii la locul de muncă

În timp ce se afla la locul de muncă, pe platourile de filmare, prezentatoarea emisiunii „Te Cunosc de Undeva” a acuzat o stare de rău. După ce a văzut că nu îi trece nici cu ajutorul unei pastile, aceasta a cerut ajutor de specialitate din partea medicilor.

Alina Pușcaș a explicat ulterior că nu este vorba de nimic grav, perfuzia fiind doar un complex de vitamine care să o întărească și să-i ofere imunitate.

Cum se simte Alina Pușcaș 

Prezentatoarea a petrecut minute bune cu perfuzia la mână pentru a-și termina tratamentul cu vitamine, iar apoi, s-a mobilizat și s-a pregătit pentru filmări. Aceasta și-a rupt puțin din timp pentru a le explica și admiratorilor săi întreaga situație, aceștia din urmă devenind îngrijorați în urma imaginilor publicate de Alina pe rețelele de socializare.

Citește și: Alina Pușcaș, îndrăgostită ca în prima zi de medicul Mihai Stoenescu. I-a declarat iubirea în văzul tuturor

Alina Pușcaș a dezvăluit că se simte ceva mai bine, punând întreaga situație pe baza efortului pe care-l face de câteva zile bune. Pe lângă filmări, aceasta a trect de curând și printr-o mutare, schimbând locuința, iar întregul proces a fost destul de solicitant, se pare.

Nu am avut de ales și am apelat la ajutoare. Între timp să știți că mi-am revenit, a fost vorba de o perfuzie cu numeroase vitamine. A fost o săptâmână în care am tras mult de mine, dar acum sunt bine și am revenit pe scenă, pentru că nu putem să ne oprim.", le-a povestit Alina Pușcaș urmăritorilor ei, după ce și-a revenit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net