INTERVIU Codin Maticiuc, slalom între filme, emisiunea de la PRO TV și familie: "Avem «Miami Bici 2» pe țeavă"

Ana Morodan, Horia Brenciu, Inna și Codin Maticiuc, "detectivii" de la Masked Singer România
Ana Morodan, Horia Brenciu, Inna și Codin Maticiuc, "detectivii" de la Masked Singer România

Codin Maticiuc (39 de ani), rebelul care face acte de caritate, a devenit, între timp, și un tătic adorabil. Dar viața l-a adus și în postura de vedetă TV, căci din toamnă îl vom vedea la emisiunea "Masked Singer România", de la Pro TV, unde are rolul de "detectiv", alături de Inna, Ana Morodan și Horia Brenciu. Despre cum a fost în izolare, proiecte noi de film și viața particulară, Codin ne-a povestit într-un interviu exclusiv.

 • Click!: "Masked Singer România" este primul tău proiect de televiziune? Care este rolul tău la masa "detectivilor"?

Codin Maticiuc: Într-adevăr, Masked Singer România este primul meu proiect de televiziune, în pofida faptului că mi s-au propus mai multe până acum. Mă bucur că am așteptat să apară proiectul perfect, în care să cred 100%. Sunt efectiv mândru că fac parte din MSR. Rolul nostru, al tuturor, este să ghicim (sau mai bine zis să încercăm să ghicim) cine se află în spatele măștilor. Eu personal am încercat să și destind un pic atmosfera, căci spectacolul din fața noastră câteodată mă făcea să uit de rolul de detectiv.

 • Cu cine te-ai sfătuit atunci când ai primit oferta?

De data asta nu m-am sfătuit cu absolut nimeni. Din secunda în care mi-a fost prezentat proiectul "Masked Singer România" am știut că este pentru mine.

 • Pandemia de Covid 19 v-a întrerupt filmările. Te așteptai să se întâmple acest lucru și tot ce a urmat?

Da, în momentul în care filmările au fost întrerupte, pot spune că mă așteptam. Cumva scenariul într-acolo ducea. Pot spune că eu am prezis asta încă de la primele cazuri apărute în Italia.


  Ana Morodan, Horia Brenciu, Inna și Codin Maticiuc,
Ana Morodan, Horia Brenciu, Inna și Codin Maticiuc,
 • Te cunoșteai cu colegii tăi "detectivi" și cu Jorge, care este prezentator?

Mă cunosc cu colegii mei de câțiva ani buni, din diferite medii. Cu Ana Morodan eram chiar prieten destul de bun. Ideea este că ne-am apropiat și mai mult la filmări.

 • Ai mai participa la un astfel de show?

La un "astfel" de show, DA. Oricând. Dacă prin "astfel" ne referim la acest nivel de producție și profesionalism.

 • Starea de urgență a venit la puțin timp după ce ați lansat în cinematografe "Miami Bici", unul dintre cele mai urmărite filme românești. Cât de mult ți-a încurat socotelile acestă pandemie?

Miami Bici nu a fost unul dintre cele mai urmărite filme românești. A fost cel mai urmărit. Numărul 1. Am vândut în 3 săptămâni, cât ne-a permis situația cu pandemia, aproape dublu de cât au vândut cele mai vândute filme românești. Ele având 3-4 luni la dispoziție. Normal că toată această nebunie ne-a afectat enorm. Sperăm să ne luăm revanșa cu "Miami Bici 2. Răzbunarea!".

 • Știm că urma să mai aveți câteva proiecte de film. Câte din ele se vor mai concretiza?

Toate proiectele au fost amânate. Niciunul anulat. Avem un film deja gata, se numește ”Investitorii”, și va intra în cinematografe când va fi posibil. Avem "Miami Bici 2" pe țeavă și câteva alte surprize.

 • Cu cine și unde ai stat izolat? Am văzut pe rețelele de socializare că ai avut mai timp să stai cu copiii.

Am stat izolat acasă, împreună cu familia mea, ca toată lumea. Într-adevăr, am luat partea bună a acestei situații și am petrecut mai mult timp cu copiii.

 • Ai scris mult și frumos pe rețelele de socializare și ai descoperit și TikTok în izolare. Ce altceva ai făcut în perioada aceasta?

Pe lângă faptul că am creat conținut pe Facebook, Instagram, chiar și Tik Tok, am încercat să folosesc această perioadă pentru scris, în general. Câteva scenarii și chiar și o a doua carte.

 • Cât de mult s-a schimbat viața ta în această perioadă?

S-au schimbat ritmul, pulsul, a trebuit să-l încetinesc, să mă adaptez noilor condiții. Programul a fost altul. Eu în esență am fost și voi rămâne același.

Citește și:

Codin Maticiuc, scrisoare emoționantă pentru fiica lui: "Îmi cer scuze, iubita mea!" Smaranda a împlinit un an

FOTO EXCLUSIV Ce grijuliu e Codin Maticiuc cu iubita care l-a făcut tătic! I-am surprins de mână prin oraș

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png