Nuntă mare în familia Năstase: „Fiul meu va avea nuntă cu 400 de invitați"

Ultima actualizare:

Totul despre nunta la care Ioana și Ilie Năstase vor participa peste 2 săptămâni. Unicul fiu al soției fostei glorii a tenisului românesc se însoară pe 1 iulie și face nuntă cu 400 de invitați, pe plajă. Ioana și-a luat trei rochii deosebite, iar Ilie vine cu costumul de general.

cub ioana nastase png

Familia Năstase, nuntă cu 400 de invitați!

Stă ca pe ace! Are emoții mari pentru ca unicul ei fii se căsătorește peste două săptămâni, mai precis pe data de 1 iulie. Ioana Năstase va fi soacră mare, dar o soacră elgantă și deosebită, pentru ca la asemenea evenimente soția lui Ilie Năstase vrea să arate ca la carte, că, vorba aceea, o dată își însoară fiul.

Iată ce mai e interesant de citit: Ioana și Ilie Năstase, două luni fără scandal! Cum au sărbătorit împăcarea

După ce a amânat nunta din cauza pandemiei, acum Teo se va căsători cu aleasa inimii sale alături de care are și o fetiță superbă în vârstă de trei anișori. Va face o nuntă mare, la care sunt invitați 400 de persoane.

„Sunt foarte emoționată. Încă de pe acum am acel fior. Băiatul meu cuminte și frumos va fi ginere pe data de 1 iulie. Peste numai două săptămâni și jumătate, iar locația este una de pe plajă, în Mamaia. Sunt așteptate 400 de persoane, dar lista va mai suferi modificări. Va avea patru formații, iar eu i l-am adus cadou pe Adrian Minune, pentru că la un Revelion la munte, după ce l-am admirat pe Adi, i-am spus lui Teo că la nunta lui îl voi aduce ca o surpriză, și iată că ni se va îndeplini și lui, și mie dorința", a spus Ioana, pentru Click!

Ioana Năstase, alături de fiul ei
Ioana Năstase, alături de fiul ei

Iată că Ioana va fi în centrul atenției pentru că va schimba trei rochițe superbe, doar la Ilie va fi un pic mai ușor. Pentru acest superb eveniment, mirele și mireasa și-au comandat deja ținutele.

 „Eu mi am pregătit trei ținute superbe, dar mai am timp să combin încălțările și ținutele. Am trei ținute, spre deosebite de Ilie care nu își face griji deloc. Pentru că el va veni în uniforma lui de general. Dacă așa se simte bine, atunci eu mă bucur", ne-a mai spus Ioana Năstase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net