Reacția lui Ilie Năstase, după ce fiica lui și-a făcut cont pe Only Fans

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, Charlotte, s-a decis să îmbrățișeze noile oportunități care vin la pachet cu era tehnologiei, alegând să câștige bani de pe urma unei platforme destinate adulților. Iată ce reacție a avut tenismenul la auzul veștii!

stanga
dreapta
charlotte nastase2 copy Small jpeg
charlotte nastase3 copy Small jpeg
charlotte nastase1 copy Small jpeg
Ioana sotia lui Ilie Nastase declaratie surprinzatoare 2 jpg
5 ilie nastase la revolutie jpg jpeg
ilie nastase denise rifai kanal d jpeg

Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, a fost „prinsă” activând pe o platformă destinată adulților, acolo unde se publică cel mai adesea conținut explicit, cu tentă sexuală, în schimbul unor sume de bani.

Ilie Năstase, prima reacție după ce fiica lui și-a făcut cont pe un site pentru adulți

După ce informația a ajuns și în presă, soția lui Năstase, Ioana, s-a arătat revoltată de situație. Contactat de către jurnaliști, tenismenul a oferit, la rândul său, o primă reacție pe marginea subiectului, fără să facă însă prea mult tam-tam.

Citește și: Fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți. Soția tenismenului este revoltată

Acesta a mărturisit că nu a văzut imaginile respective, sugerând totodată că fiica lui este liberă să ia orice decizie dorește. Fostul jucător de tenis a ținut să precizeze că el se află în Paris, la Roland Garros, și că își vede de treaba lui.

Eu sunt eu și fiica mea e ea! Să facă ce vrea! Eu nu am văzut! Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!”, a declarat Ilie Năstase.

Cine e Charlotte Năstase

Charlotte Năstase, în vârstă de 32 de ani, este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase și a fostei lui partenere, Alexandra King. Foștii soți au pornit însă pe drumuri separate, după o căsnicie de 14 ani, iar cei doi copii ai cuplului au rămas în grija mamei lor.

Citește și: EXCLUSIV Ilie Năstase, criză de gelozie! Ce s-a întâmplat la mall, fix sub ochii lui

De curând, s-a aflat că Charlotte activează pe OnlyFans, o platformă în vogă în zilele noastre, de unde se pot încasa sume uriașe, doar în baza unui conținut erotic.

Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce doriți! Să ne jucăm... (..) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el.”, a scris Charlotte pe platforma respectivă.

Cum funcționează OnlyFans

Utilizatorii plătesc un abonament setat de către creatorul de conținut, iar ulterior aceștia pot oferi și alte diverse sume de bani, în funcție de preferințe. Acest gen de business face concurență mare chiar și videochat-ului. Inițial însă, platforma nu a fost creată în scop sexual, ci doar pentru ca oamenii talentați de pretutindeni - precum cântăreți, pictori etc - să își publice creațiile, pentru care să fie astfel și remunerați. În scurt timp însă, aplicația a primit o nouă „întrebuințare”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg