Fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți. Soția tenismenului este revoltată

Ioana Năstase este de-a dreptul revoltată, după ce fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, Charlotte, și-a făcut cont pe Only Fans, o populară platformă pentru adulți. 

stanga
dreapta
BeFunky collage (3) jpg
MicrosoftTeams image (15) png
MicrosoftTeams image (17) png
MicrosoftTeams image (16) png
Ioana sotia lui Ilie Nastase declaratie surprinzatoare 2 jpg
ioana simion si ilie nastase jpeg
nastase ilie ioana simion jpeg
ilie nastase ioana prislop jpeg
ilie si ioana nastase 5 jpeg
ilie nastase ioana nastase jpeg
ioana nastase ilie nastase jpeg
ilie nastase si ioana jpg jpeg
7 ilie nastase a batut o pe ioana jpg jpeg
8 ioana nastase in casa lui ilie nastase jpg jpeg
1 ilie nastase si ioana partaj jpg jpeg
1 ilie nastase nunta ioana simion 6 jpg jpeg
Ioana și Ilie Năstase au nășit un bebeluș jpeg
ilie ioana nastase jpeg

Soția lui Ilie Năstase a oferit câteva comentarii vehemente cu privire la faptul că fiica adoptivă a faimosului tenismen s-a apucat să facă bani, prin publicarea de conținut destinat adulților. Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, postează imagini și clipuri cu tentă erotică pe platforna OnlyFans, iar abonații sunt dispuși să plătească până la 30 de dolari pentru o singură fotografie. 

Citește și Ioana și Ilie Năstase, două luni fără scandal! Cum au sărbătorit împăcarea

image
Fiica lui Ilie Năstase are cont pe OnlyFans (sursa instagram)

Ioana Năstase s-a declarat de-a dreptul scandalizată de inițiativa fiicei lui Nasty și nu înțelege cum o tânără, căreia părinții îi asigură tot confortul financiar se pretează la o astfel de activitate. Mai mult, Ioana a dezvăluit că ar fi teribil de tulburată dacă propria ei fiică ar face așa ceva. 

Citește și De 1 Mai Ilie s-a distrat în club, Ioana s-a relaxat: «Mie nu îmi place la club»

,,Eu, sinceră să fiu, am rămas șocată. Sunt mamă, și… Eu nu vreau să vorbesc prea multe, vă poate explica tatăl ei, probabil. Eu, chiar dacă știu, nu vreau să vorbesc, nu e treaba mea. Am rămas șocată, trebuie să recunosc”, a declarat Ioana Năstase pentru Fanatik

Ioana Năstase susține că tenismenul îi trimite bani constant

Ioana Năstase a evitat să judece gestul fiicei faimosului tenismen și a explicat că nu înțelege motivul pentru care fiica acestuia vrea să facă bani din conținut destinat adulților. Ioana a mai adăugat că Nasty îi trimite lui Charlotte bani și are grijă să nu-i lipsească nimic. 

,,Am rămas șocată, trebuie să recunosc. Asta chiar dacă nu sunt multe care ne mai șochează multe în ziua de astăzi. Charlotte nu avea probleme cu banii. Tatăl ei, cel puțin de patru ani de când sunt eu cu Ilie, săptămânal îi trimitea bani. Sume foarte rezonabile… El e foarte implicat în creșterea tuturor copiilor pe care îi are”, a mai adăugat Ioana Năstase, pentru sursa citată. 

Care a fost reacția lui Ilie Năstase

Potrivit spuselor Ioanei Năstase, soțul ei nu pare foarte surprins de gestul tinerei.

,,Ilie nu pare a fi șocat, sau dacă e, nu se arată. Eu sunt un am sincer, spun ce văd. Poate el a trăit așa, mai liber…”, a mai adăugat Ioana Năstase 

Cine este Charlotte, fiica vitregă a lui Ilie Năstase

Charlotte Alexandra Năstase s-a născut pe 4 martie, 1990 și este fiica adoptivă a lui llie Năstase, din mariajul cu actrița americană Alexandra King. Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase a fost răsfățată de părinții adoptivi încă de la început, când la botezul copilei au participat numai celebrități din lumea sportului, precum tenismenul Ion Țiriac, sau fotbalistul Dominique Clemens. 

Se pare că principala ocupație a lui Charlotte este aceea de antrenor de fitness, iar pe contul ei de Instagram a postat mai multe imagini atât despre activitatea ei sportivă, cât și despre contul OnlyFans. 

Ilie Năstase este tatăl a cinci copii din mariaje diferite. Celebrul tenismen, în vârstă de 74 de ani, a recunoscut că și-ar mai dori un copil cu actuala lui soție, Ioana Năstase. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

gabi badalau evenimente jpg
peter imre corina dănilă jpg
image png
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg