Ilie Năstase, atac nemilos la adresa lui Ciprian Marica! Îl acuză că i-a falsificat semnătura

Ultima actualizare:

Războiul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica continuă! Fostul tenismen îi aduce noi acuzații nașului său. Da data aceasta și-a expus nemulțumirile în fața unei țări întregi, în platoul emisiunii Acces Direct. 

ciprian marica ilie nastase deschidere png

Ilie Năstase l-a acuzat pe Ciprian Marica pentru faptul că l-ar fi exclus din fundația sportivă care îi poartă numele. Fostul fotbalist neagă acuzațiile care i-au fost aduse și a subliniat de mai multe ori, că Ilie Năstase nu mai deține titlul de președinte, însă nu a fost niciodată exclus. 

Ilie Năstase însă nu acceptă oferta de pace pe care i-o face Ciprian Marica și plusează. Marți, fostul tensimen a participat la emisiunea Acces direct, unde a prezentat noi dovezi că Ciprian Marica se face vinocat de fals în acte. Conform spuselor lui Ilie Năstase, Ciprian Marica i-ar fi falsificat sămnătura. Mai mult decât atât, Ilie regretă decizia de a-l alege naș pe fostul fotbalist și consideră că nu mai există cale de împăcare între ei doi. 

În data de șase iulie am semnat 25 de acte cu 100 de file. Nici un nebun, un om bolnav la cap, nu face așa ceva. Acolo, în alea 25 de semnături, 22 sunt false, nu e semnătura mea. Au luat fundația, este el tatăl lui și unchiul. De ce nu se numește fundația Marica, dacă tot a luat-o?! Pentru că terenul a fost dat Fundației Ilie Năstase. Pe mine m-au băgat ca și președinte onorific. Asta e bășcălie mare”, a spus Ilie Năstase, la Acces Direct.

Mărul discordiei dintre Marica și Ilie Năstase nu se rezumă însă la fundație. Recent, Ilie a declarat că soția sa, Ioana Simion, este hărțuită de Ciprian Marica. Conform dezvăluirilor lui Ilie, Ioana Simion primește adesea întrebări indiscrete din partea nașului și este sfătuită să divorțeze. 

  „Păcat că are doi copilași frumoși, păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd. Să ies din fundație?! Cum pot să fac eu așa ceva? Să-mi dau eu fundația altcuiva? Trebuie să fii orb. Aaa, poate mi-a băgat ceva în băutură, că mă duceam cu el la băutură. Se poate. Și mă suna și mă intreba azi: «Ești bine?», mâine: «Ești bine?». Și pe soție o întreba când divorțeaza. Ce sunt astea?”, declara Ilie Năstase, pentru ProSport.

Ioana Simion i-a oferit o nouă șansă lui Ilie Năstase

Povestea de dragoste dintre Ilie Năstase și Ioana Simion continuă să fie la fel de tumultoasă. Dacă anul trecut frumoasa brunetă decidea să divorțeze de Ilie și depusese actele, iată că anul 2022 a debutat cu o schimbare de planuri. La începutul lunii ianuarie, cei doi au fost surprinși la o sesiune de cumpărături, iar Ilie s-a comportat foarte atent cu Ioana, semn că dorește să îi reintre în grații. De altfel, chiar Ioana a mărturisit că îi va acorda o a doua șansă soțului său și că a retras cererea de divorț din instanță. 

   Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net