Nevestele lui Ilie Năstase, “terorizate” de Marica? Prima declarație a Ioanei!

24 ianuarie 2022

S-a reaprins scandalul “Baza Voința” între finul Ilie Năstase și nașul Ciprian Marica ! Ilie Năstase a anunțat i-a făcut plângere penală lui Ciprian Marica, pe care l-a numit “escroc”, după ce l-ar fi exclus din cadrul Fundației Ilie Năstase. Click! I-a smuls prima reacție soției tenismanului, Ioana Simion, implicată și ea în scandal. Nici Brigitte Năstase nu stă pe roze! Se teme să nu fie dată afară din restaurantul de pe baza a cărui proprietar este acum Ciprian Marica.

ilie nastase ioana nastase jpeg
Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat de Sărbători Sursa: Instagram

E război pe viață și pe moarte, între naș și fin! Ilie Năstase a declanșat un nou atac furibund la adresa nașului său Ciprian Marica, pe care îl acuză că i-a suflat de sub nas fosta Bază Voința, al cărui președinte era.

Ilie Năstase a rostit vorbe dure la adresa lui Ciprian Marica, pe care l-a catalogat drept un “escroc”! Fostul tenisman i-a făcut și plângere penală lui Ciprian Marica, pe care ar vrea să-l vadă chiar la pușcărie, pe motiv că l-ar fi exclus din cadrul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința din București.

Ilie Năstase îl învinuiește pe Ciprian Marica de fals în acte și este hotărât să își facă dreptate în instanță.

Păcat că are doi copilași frumoși, păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd. Să ies din fundație?! Cum pot să fac eu așa ceva? Să-mi dau eu fundația altcuiva? Trebuie să fii orb. Aaa, poate mi-a băgat ceva în băutură, că mă duceam cu el la băutură. Se poate. Și mă suna și mă intreba azi: «Ești bine?», mâine: «Ești bine?». Și pe soție o întreba când divorțeaza. Ce sunt astea?”, sunt declarațiile lui Ilie Năstase, pentru prosport.ro.

stanga
dreapta
ilie nastase ciprian marica sotii JPG
ciprian marica ilie nastase deschidere png
ilie nastase id66356 inquam photos george calin jpeg
ioana nastase ilie nastase jpeg
ioana ilie nastase jpeg
ilie nastase ioana nastase jpeg
ilie nastase nunta ciprian marica jpeg
ciprian marica ilie nastase png
ilie ioana nastase jpeg
ilie ioana nastase ciprian marina 1 0 jpeg
ilie nastase ioana nastase jpeg
brigitte pastrama webp
mama florin pastrama nunta brigitte si florin pastrama jpeg
magic place brigitte jpeg
brigitte pastrama jpeg

I-a dat Marica târcoale soției lui Năstase?

Peste toate, Ilie Năstase îl acuză pe Marica că i-ar da târcoale soției sale, Ioana, pe la bloc. Ioana Simion l-a atacat și ea la începutul scandalului pe Marica, acuzându-l pe fostul fotbalist că a venit să-i cunune și să le fie naș fără a fi cununat la biserică cu actuala parteneră de viață și mamă a celor doi copii, Ioana Marcu. Ioana Simion a oferit prima declarație pentru Click!, după noile acuzații făcute de soțului său la adresa lui Ciprian Marica.

Nu vreau sa comentez pe marginea acestui subiect cu Ciprian Marica. Eu am venit sa-mi văd căluțul și vreau sa stau liniștită, a declarat Ioana, pentru Click!, abia întoarsă din Dubai.

După vacanța oferită cadou de Ilie Năstase în Emirate, Ioana a mers în week-end la Brașov pentru a-și călări armăsarul pur sânge, Cezărică, pe care a dat bani grei și la care ține ca la ochii din cap. Ioana a cumpărat și un teren în zona Brașovului, unde intenționează sa-și ridice o pensiune, după cum a dezvăluit soția lui Ilie Nastase, pentru Click!

O dă Marica afarĂ pe Brigitte din fosta bază a lui Năstase?

În mijlocul scandalului dintre Ciprian Marica și Ilie Năstase, a picat la mijloc și Brigitte, fosta soție a tenismanului. Brigitte este patroana locului de joacă transformat în restaurant, de pe fosta proprietate a lui Ilie Năstase, pe care acesta i-a lăsat-o moștenire la divorț. Acum, însă, Brigitte se teme să mai scoată o vorbă în scandalul iscat la adresa lui Ciprian Marica, pentru ca acesta să nu o zboare din afacere.

Vă dați seama că el e patronul acum?! Ce pot eu să mai zic că poate mă dă afară cu totul?!”, s-ar fi confesat Brigitte unor prieteni, veniți la restaurant.

Brigitte Năstase a investit în noul restaurant, care este acum afacerea ei și a lui Florin Pastramă, nu mai puțin de 85.000 de euro, schimbându-i total fața.

Am pus geamuri glinsante, am băgat încălzire. La început, însă, altul era proiectul. La noi în România legile se schimbă peste noaptea și așa ne-a dat oportunitatea să putem investim un pic mai mult. Nu aduceam noi pe o terasă două animale care costă 10 000 de dolari!

Investiția am făcut-o după ce s-a schimbat legea, am investit 80-85 000 de mii. Numai scaunele au costat în jur de 10 000 de euro. Florin e bun negociator, a negociat la sânge. A fost multă muncă. Totul e făcut de mine”, a declarat Brigitte, pentru click.ro.

Ciprian Marica:" Acuzațiile care mi se aduc sunt la limita ridicolului”

Ciprian Marica a oferit și el prima reacție legat de scandalul cu finul Ilie Năstase pe pagina lui de Facebook, precizând că ar vrea să îngroape neînțelegerile dintre el și fostul tenisman, pe care îl respectă ca sportiv.

În ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc, sunt la limita ridicolului. Am ajuns să am funcție executivă în fundație prin procură notarială, doar din considerente organizatorice, dorința comună de la acea vreme fiind de a soluționa problemele administrative și de a ajunge la zi cu obligațiile financiare restante.

Sper ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea si să revină la normal, fiindcă în discuție este un om pe care nu doar că l-am respectat enorm, dar l-am iubit ca pe un membru al familiei mele!”, a precizat Ciprian Marica, pe Facebook.

Fostul fotbalist Ciprian Marica a fost acuzat de către finul său, Ilie Năstase, că l-a exclus din cadrul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința din București. Baza Voința a fost preluată de Ilie Năstase în anul 2012, iar la începutul anului 2021 Ciprian Marica s-a implicat financiar în proiect, cu o sumă considerabilă de bani.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
maria dragomiroiu
cub radu stefan banica png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg