Ciprian Marica îi dă replica lui Ilie Năstase! Cum răspunde acuzațiilor aduse de către proriul fin: «Mă văd nevoit să fac niște precizări»

24 ianuarie 2022

Scandalul dintre Ilie Năstase și pare să ia amploare de la o zi la alta. La finalul anului trecut, Ilie Năstase a început să lanseze acuzații la adresa finului său susținând că acesta l-a scos din fundația care îi poartă numele. Recent, l-a acuzat și că îi urmărește soția, pe Ioana. Pus în fața acestor reproșuri, Ciprian Marica i-a oferit răspunsul finului său, printr-un mesaj publicat pe Facebook. 

image

Ciprian Marica este acuzat de către Ilie Năstase, finul său, că l-a exclus din cadrul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința din București. 

Baza Voința a fost preluată de Ilie Năstase în anul 2012, iar la începutul anului 2021 și Ciprian Marica s-a implicat în proiect. Mai exact, a contribuit la modernizarea acesteia cu o sumă considerabilă de bani. 

Marica susține că Ilie Năstase nu a fost dat afară din fundație, ci doar nu mai deține rolul de președinte. Mai mult decât atât, fostul fotbalist subliniază că nu dorește să se certe cu finul său.Se pare că Ilie are o altă versiune a celor petrecute și insistă că a fost exclus, fără voia sa din clubul sportiv care îi poartă numele. 

Ilie Năstase îl învinuiește pe Ciprian Marica de fals în acte și este hotărât să își facă dreptate în instanță. Mărul discordiei pare să fie însă mai complicat de atât. Recent, Ilie Năstase a mărturisit că Ciprian Marica face presiuni asupra soției fostului tensimen și o întreabă constant când are de gând să divorțeze. 

Păcat că are doi copilași frumoși, păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd. Să ies din fundație?! Cum pot să fac eu așa ceva? Să-mi dau eu fundația altcuiva? Trebuie să fii orb. Aaa, poate mi-a băgat ceva în băutură, că mă duceam cu el la băutură. Se poate. Și mă suna și mă intreba azi: «Ești bine?», mâine: «Ești bine?». Și pe soție o întreba când divorțeaza. Ce sunt astea?”, a declarat Ilie Năstase, pentru ProSport.

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png
image png
image png
ciprian marica ilie nastase deschidere png
ilie nastase nunta ciprian marica jpeg
ciprian marica ilie nastase png
ciprian marica ilie nastase png
ciprian marica   ilie nastase jpeg

Cum se apără Ciprian Marica în fața acuzațiilor aduse de Ilie Năstase

Pus în fața unor astfel de acuzații dure, Ciprian Marica a cedat și a decis să spună propria versiune public, prin intermediul unui mesaj distribuit pe pagina personală de Facebook. 

În mesajul de pe pagina de Facebook, Ciprian Marica a vorbit despre investiția comună pe care a făcut-o alături de Ilie Năstase și a distribuit mai multe imagini din care se poate observa limpede că numele fostului tenismen nu a fost îndepărtat de pe pancarte. Ciprian Marica a subliniat că dorește ca scandalul dintre el și Ilie Năstase să ia sfârșit pentru că îl respectă enorm de mult pe Ilie și îl consideră fiind parte din familia sa. 

image

Mesajul lui Ciprian Marica

"Așa cum probabil cunoașteți, m-am străduit de-a lungul timpului să stau la distanță de cancanuri sau dispute inutile. Asa o sa fac și acum, și mereu.

Mă văd nevoit să fac totuși niște precizări. Am venit alături de Ilie Năstase la rugămintea acestuia, pentru a putea dezvolta o bază sportivă a statului, unde să iși poată desfășura activitatea cluburile sportive, copiii și toți cei care fac mișcare pentru sănătate sau performanță, la standarde internaționale.

image

Dezvoltând un proiect aproape de sufletul meu m-am implicat așadar cu toată energia și priceperea mea, dar și cu investiții financiare masive pentru a ridica din ruină o bază sportivă ajunsă în paragină.

Nu regret că m-am implicat și nu am ezitat să ajut într-un domeniu care m-a format, conștient fiind de la bun început că voi câștiga mai mult la nivel de satisfacție, de mândrie personală, sportul nefiind o investiție rentabilă în raport cu orice alt domeniu de business.

Am salubrizat și am deratizat, am scos zeci de tone de deșeuri din acea fostă bază sportivă.

Am construit terenuri ultramoderne, importând materiale de cea mai bună calitate, la standarde de competiții internaționale.

Am importat structuri unice în Romănia și am folosit specialiști din străinătate pentru a crea condiții optime pentru performanță și siguranță, așa cum rar se pot găsi în țara noastră.

"Năstase & Marica Sports Club", așa cum se poate vedea din denumire, este un proiect comun prin care o bază sportivă a statului s-a transformat total într-un club de elită.

În ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc, sunt la limita ridicolului. Am ajuns să am funcție executivă în fundație prin procură notarială, doar din considerente organizatorice, dorința comună de la acea vreme fiind de a soluționa problemele administrative și de a ajunge la zi cu obligațiile financiare restante.

Îmi îndrept în continuare atenția și energia înspre realizarea obiectivelor stabilite și deși au intervenit terțe persoane cu interese obscure, trăiesc cu convingerea că Ilie va reveni asupra declarațiilor.

Sper ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea si să revină la normal, fiindcă în discuție este un om pe care nu doar că l-am respectat enorm, dar l-am iubit ca pe un membru al familiei mele!

Vă mulțumesc pentru susținere și încredere și vă invit să faceți sport în condiții de excepție!", a fost mesajul integral al lui Ciprian Marica. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

survivor tj nedelcu png
1 johnny depp amber heard jpg jpeg
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
WhatsApp Image 2022 05 18 at 11 35 08 jpeg
5 codin maticiuc despre coronavirus 4 jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp amber heard jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg