Scandal uriaș între Ciprian Marica și Ilie Năstase, naș și fin. Nasty a ajuns la spital de supărare: "Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut"

Ultima actualizare:

    În iunie 2020, Ciprian Marica și soția lui erau nași de cununie pentru Ioana și Ilie Năstasefoto: Facebook
În iunie 2020, Ciprian Marica și soția lui erau nași de cununie pentru Ioana și Ilie Năstasefoto: Facebook

În iunie 2020 se înrudeau, devenind naș și fin, iar acum se judecă la tribunal. Ciprian Marica și Ilie Năstase sunt protagoniștii unui scandal de proporții, cu miză uriașă. Ilie Năstase a fost scos de Ciprian Marica din fundația care-i poartă numele, totul petrecându-se pe furiș, după cum afirmă fostul mare tenisman.

Ciprian Marica a solicitat la Tribunal ca Ilie Năstase să nu mai facă parte din proiectul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința, anunță, în excusivitate, Prosport.ro. Miza este mare: terenurile extrem de valoroase, care intră în patrimoniul Fundației. Cererea formulată de Ciprian Marica a fost admisă pe 7 octombrie, iar Ilie Năstase a fost șters din Fundația care îi poartă numele, mai scrie sursa citată. În locul lui Nasty, Marica i-a introdus în Fundație, prin modificarea actului constitutiv, pe tatăl și unchiul său.

Ilie Năstase: "Am probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine"

Ilie Năstase s-a declarat șocat de felul în care a fost trădat de nașul său, Ciprian Marica: „Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din fundație! M-a anunțat acum avocatul. Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred. Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă”, a mărturisit Ilie Năstase, contactat de ProSport.


    Imagine de la nunta lui Ilie Năstase. Ciprian Marica a fost nașfoto: Facebook
Imagine de la nunta lui Ilie Năstase. Ciprian Marica a fost nașfoto: Facebook

Marica: "Dacă are o problemă de încredere, o discut eu cu el"

Ciprian Marica s-a arătat consternat de cele declarate de Ilie Năstase. „Nu îmi vine să cred. Am fost la restaurant cu el și cu soția lui chiar ieri (n.r. – joi) și totul era în regulă. Nu știu ce s-a întâmplat de ieri până azi. Acesta este un articol instrumentat, documentat, nu înțeleg cum s-a ajuns aici. Dacă l-am scos din Fundație? Dar ce, ești procuror? Asta e o întrebare de procuror! Dacă are o problemă de încredere, o discut eu cu el, nu cu presa. Dacă e o neînțelegere financiară între noi este strict problema noastră", a fost replica lui Marica pentru Prosport.

Ioana Năstase: "Ilie m-a rugat să vin la el la spital"

Se pare că supărarea a fost atât de mare pentru Ilie Năstase, încât acesta ar fi ajuns pe mâna medicilor, scrie Playsport.ro, iar Ioana Năstase a confirmat pentru publicația respectivă că soțul ei a sunat-o din spital. "Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, și-a început Ioana Năstase seria dezvăluirilor.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Cum a fost la nunta lui Ilie Năstase! Mirii au chefuit pe plaja nașului Ciprian Marica

Ilie Năstase, supărat că nu are statuie în București

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net