Scandal monstru între Ilie Năstase și Ciprian Marica! Nasty îl acuză că îi urmărește nevasta!

21 ianuarie 2022

Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica, fin și naș, continuă și ia amploare! Fostul tenismen îl acuză pe Marica de fals în acte, după ce l-a scos din fundația care îi poartă numele și se pare că cei doi vor ajunge și în instanță, după ce Nasty a făcut plângere penală pe numele fostului atacant. Mai mult decât atât, Năstase îl acuză acum pe Marica și de faptul că îi urmărește soția, pe Ioana!

image

Fostul tenismen și Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale de fotbal, sunt la cuțite! Se pare că neînțelegerile dintre ei au ajuns și în instanța de judecată, în urma unei plângeri penale formulate de Ilie Năstase pe numele lui Marica. Tot scandalul a pornit după ce Ciprian Marica l-a scos pe fostul jucător de tenis din Fundația „Ilie Năstase” care administrează Baza Voința.

Ilie Năstase îl vrea pe Marica în pușcărie

Acum însă, deși cei doi s-ar fi împăcat la un moment dat cu ajutorul avocaților lui Ion Țiriac, scandalul a escaladat și s-a ajuns la noi acuzații! Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica de fals în acte și a anunțat că a depus plângere penală împotriva fostului fotbalist.

Mai mult decât atât, Ilie i-a adus acestui acuzații grave, susținând că e posibil ca la un moment dat să îi fi pus ceva în băutură. De asemenea, spune fostul tenismen, Marica i-ar urmări și soția, pe Ioana Năstase.

„Păcat că are doi copilași frumoși, păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd. Să ies din fundație?! Cum pot să fac eu așa ceva? Să-mi dau eu fundația altcuiva? Trebuie să fii orb. Aaa, poate mi-a băgat ceva în băutură, că mă duceam cu el la băutură. Se poate. Și mă suna și mă intreba azi: «Ești bine?», mâine: «Ești bine?». Și pe soție o întreba când divorțeaza. Ce sunt astea?”, a declarat Ilie Năstase, pentru ProSport.

stanga
dreapta
ciprian marica ilie nastase png
ciprian marica jpeg
ilie nastase nunta ciprian marica jpeg
ciprian marica   ilie nastase jpeg
ioana nastase ilie nastase jpeg
ilie nastase ioana nastase jpeg
ioana ilie nastase jpeg
ilie nastase ioana nastase jpeg

Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica și că îi urmărește soția

Ilie Năstase susține că Ciprian Marica și tatăl lui o urmăresc pe Ioana Năstase, soția lui, încercând să îi spioneze.

Acum, o urmărește pe nevastă-mea pe la bloc. L-am vazut cum cobora din blocul lui nevastă-mea cu câteva săptămâni în urmă. Tatăl lui, cu un aparat în mână. Nu glumesc, vorbesc serios. Cred că a înregistrat. La noi în bloc, lângă soția mea, e un apartament liber, cred că s-a dus și a înregistrat să vadă ce ziceam noi. Eu cred treaba asta și o să demonstrez asta”, a mai spus Ilie Năstase.

„Vin aici cu buldozerul și dărâm tot!”

Ilie Năstase susține în continuare că i-a fost furată fundația și a explicat că nu va avea liniște până când această situație nu se va rezolva, de acum în colo continuând cu procesul din instanță.

Mi s-a furat fundația. Omul ăsta nu e un om, l-am băgat aici cu un contract la terenul de fotbal și am ajuns să-mi fure fundația și tot terenul. Cum e posibil? Cu acte false. Asistență și reprezentare neloială, fals în înscrisuri oficiale, înșelăciune, uz de fals.

A început ușor-ușor și s-a băgat pe lângă mine, a ajuns să-mi fie și naș, băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte. Nu îi e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot!

N-o să mor până nu termin treaba asta. Și o să cer și sfatul Guvernului României că dacă nu pot să o iau înapoi, să abroge hotărârea de guvern, că asta se poate face. Păi, nici eu, dar nici el”, a mai spus Ilie Năstase, pentru sursa anterior menționată.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
nicole cherry jpg
download (9) png
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la sălciua animat gif
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
lala band 1 jpg