Scandal monstru între Ilie Năstase și Ciprian Marica! Nasty îl acuză că îi urmărește nevasta!

Ultima actualizare:

Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica, fin și naș, continuă și ia amploare! Fostul tenismen îl acuză pe Marica de fals în acte, după ce l-a scos din fundația care îi poartă numele și se pare că cei doi vor ajunge și în instanță, după ce Nasty a făcut plângere penală pe numele fostului atacant. Mai mult decât atât, Năstase îl acuză acum pe Marica și de faptul că îi urmărește soția, pe Ioana!

image

Fostul tenismen și Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale de fotbal, sunt la cuțite! Se pare că neînțelegerile dintre ei au ajuns și în instanța de judecată, în urma unei plângeri penale formulate de Ilie Năstase pe numele lui Marica. Tot scandalul a pornit după ce Ciprian Marica l-a scos pe fostul jucător de tenis din Fundația „Ilie Năstase” care administrează Baza Voința.

Ilie Năstase îl vrea pe Marica în pușcărie

Acum însă, deși cei doi s-ar fi împăcat la un moment dat cu ajutorul avocaților lui Ion Țiriac, scandalul a escaladat și s-a ajuns la noi acuzații! Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica de fals în acte și a anunțat că a depus plângere penală împotriva fostului fotbalist.

Mai mult decât atât, Ilie i-a adus acestui acuzații grave, susținând că e posibil ca la un moment dat să îi fi pus ceva în băutură. De asemenea, spune fostul tenismen, Marica i-ar urmări și soția, pe Ioana Năstase.

„Păcat că are doi copilași frumoși, păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd. Să ies din fundație?! Cum pot să fac eu așa ceva? Să-mi dau eu fundația altcuiva? Trebuie să fii orb. Aaa, poate mi-a băgat ceva în băutură, că mă duceam cu el la băutură. Se poate. Și mă suna și mă intreba azi: «Ești bine?», mâine: «Ești bine?». Și pe soție o întreba când divorțeaza. Ce sunt astea?”, a declarat Ilie Năstase, pentru ProSport.

Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica și că îi urmărește soția

Ilie Năstase susține că Ciprian Marica și tatăl lui o urmăresc pe Ioana Năstase, soția lui, încercând să îi spioneze.

Acum, o urmărește pe nevastă-mea pe la bloc. L-am vazut cum cobora din blocul lui nevastă-mea cu câteva săptămâni în urmă. Tatăl lui, cu un aparat în mână. Nu glumesc, vorbesc serios. Cred că a înregistrat. La noi în bloc, lângă soția mea, e un apartament liber, cred că s-a dus și a înregistrat să vadă ce ziceam noi. Eu cred treaba asta și o să demonstrez asta”, a mai spus Ilie Năstase.

„Vin aici cu buldozerul și dărâm tot!”

Ilie Năstase susține în continuare că i-a fost furată fundația și a explicat că nu va avea liniște până când această situație nu se va rezolva, de acum în colo continuând cu procesul din instanță.

Mi s-a furat fundația. Omul ăsta nu e un om, l-am băgat aici cu un contract la terenul de fotbal și am ajuns să-mi fure fundația și tot terenul. Cum e posibil? Cu acte false. Asistență și reprezentare neloială, fals în înscrisuri oficiale, înșelăciune, uz de fals.

A început ușor-ușor și s-a băgat pe lângă mine, a ajuns să-mi fie și naș, băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte. Nu îi e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot!

N-o să mor până nu termin treaba asta. Și o să cer și sfatul Guvernului României că dacă nu pot să o iau înapoi, să abroge hotărârea de guvern, că asta se poate face. Păi, nici eu, dar nici el”, a mai spus Ilie Năstase, pentru sursa anterior menționată.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net