Ciprian Marica, adevărul despre scandalul cu finul Ilie Năstase: "L-am rugat să-l sune pe Ion Țiriac și să-i ceară un avocat"

image
Ciprian Marica și Ilie Năstase, alături de partenerele lorfoto: Facebook

Ciprian Marica este acuzat de c─âtre Ilie N─âstase, finul s─âu, c─â l-a exclus din cadrul Funda╚Ťiei Ilie N─âstase, cea care administreaz─â Baza Voin╚Ťa din Bucure╚Öti. Baza Voin╚Ťa a fost preluat─â de Ilie N─âstase ├«n anul 2012, iar la ├«nceputul anului 2021, Ciprian Marica s-a implicat ╚Öi el ├«n proiect. Mai exact, fostul interna╚Ťional a contribuit la modernizarea acesteia, investind dou─â milioane de euro.

Cipirian Marica a intervenit ├«n scandalul cu finul s─âu, Ilie N─âstase, ├«n emisiunea lui C─ât─âlin M─âru╚Ť─â, de la Pro TV, ╚Öi a ├«ncercat s─â ├«ngroape securea r─âzboiului. Marica sus╚Ťine c─â Ilie N─âstase nu a fost dat afar─â din funda╚Ťie, ci doar nu mai de╚Ťine rolul de pre╚Öedinte. Mai mult dec├ót at├ót, fostul fotbalist sus╚Ťine c─â nu dore╚Öte s─â se certe cu finul s─âu, ci doar o garan╚Ťie a faptului c─â ├«╚Öi va onora partea de ├«n╚Ťelegere ╚Öi ├«i va oferi banii promi╚Öi.

Ciprian Marica: "Nu l-am dat afar─â pe Ilie Nastase din funda╚Ťie"

ÔÇŁ Am avut o ├«n╚Ťelegere cu Ilie N─âstase. La momentul respectiv, Ilie avea ├«ncredere ├«n mine, ast─âzi nu mai are ├«ncredere. Dore╚Öte un alt deal (n.r. afacere). Lucrurile au luat o alt─â ├«ntors─âtur─â. La momentul ├«n care Ilie mi-a spus c─â nu mai e de acord cu ├«n╚Ťelegerea f─âcut─â sau c─â nu a ├«n╚Ťeles deal-ul pe care l-am f─âcut, i-am spus c─â nu-i nici o problem─â s─â schimbe deal-ul sau s─â-l fac─â cu oricine altcineva ├«╚Öi dore╚Öte. Singura condi╚Ťie a fost s─â-mi protejeze sau s─â-mi garanteze investi╚Ťia pe care am f─âcut-o aici. Era o sum─â datoare, plus 10 milioane de lei pe care eu i-am investit aici ├«n reabilitarea bazei sportive. Baza Voin╚Ťa este ├«n proprietatea statului. Singurul meu obiectiv e ca, p├ón─â la finalitatea contractului, s─â am o garan╚Ťie asupra banilor pe care i-am c├ó╚Ötigat ├«n fotbal ╚Öi pe care i-am investit aici. Funda╚Ťia are ni╚Öte datorii pe care eu mi le-am asumat. Nu l-am dat afar─â pe Ilie Nastase din funda╚Ťie! Despre ce vorbim? Ilie N─âstase este ├«n funda╚Ťie ├«n continuare ca membru fondator. Nu l-a scos nimeni din funda╚Ťie. Nu mai este pre╚Öedinte, ├«ntr-adev─âr. Nu m─â cert cu Ilie N─âstase! Eu cedez ├«n situa╚Ťia asta, ├«nainte s─â fie un scandal. Nu e o miz─â pentru c─â am explicat care e situa╚Ťia terenului. Terenul de 50 de milioane e al statului. Eu am investit aici dou─â milioane de euro! Eu l-am rugat pe Ilie s─â-l sune pe Ion ╚Üiriac ╚Öi s─â-i cear─â un avocat! Am fost la avocatul lui ╚Üiriac ╚Öi a r─âmas s─â ne vedem dup─â ce se uit─â pe acte. Eu sunt cel mai la risc, pentru c─â am investit ├«ntr-un teren al statului!ÔÇŁ, a explicat Ciprian Marica, la Pro TV.

Citește și:

Scandal uriaș între Ciprian Marica și Ilie Năstase, naș și fin. Nasty a ajuns la spital de supărare: "Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut"

FOTO EXCLUSIV Cum a fost la nunta lui Ilie Năstase! Mirii au chefuit pe plaja nașului Ciprian Marica

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
1 Uttam Parmar jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
irina rimes foto Facebook Irina Rime
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg