Ciprian Marica, adevărul despre scandalul cu finul Ilie Năstase: "L-am rugat să-l sune pe Ion Țiriac și să-i ceară un avocat"

18 noiembrie 2021
article img
Ciprian Marica și Ilie Năstase, alături de partenerele lorfoto: Facebook

Ciprian Marica este acuzat de către Ilie Năstase, finul său, că l-a exclus din cadrul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința din București. Baza Voința a fost preluată de Ilie Năstase în anul 2012, iar la începutul anului 2021, Ciprian Marica s-a implicat și el în proiect. Mai exact, fostul internațional a contribuit la modernizarea acesteia, investind două milioane de euro.

Cipirian Marica a intervenit în scandalul cu finul său, Ilie Năstase, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, și a încercat să îngroape securea războiului. Marica susține că Ilie Năstase nu a fost dat afară din fundație, ci doar nu mai deține rolul de președinte. Mai mult decât atât, fostul fotbalist susține că nu dorește să se certe cu finul său, ci doar o garanție a faptului că își va onora partea de înțelegere și îi va oferi banii promiși.

Ciprian Marica: "Nu l-am dat afară pe Ilie Nastase din fundație"

” Am avut o înțelegere cu Ilie Năstase. La momentul respectiv, Ilie avea încredere în mine, astăzi nu mai are încredere. Dorește un alt deal (n.r. afacere). Lucrurile au luat o altă întorsătură. La momentul în care Ilie mi-a spus că nu mai e de acord cu înțelegerea făcută sau că nu a înțeles deal-ul pe care l-am făcut, i-am spus că nu-i nici o problemă să schimbe deal-ul sau să-l facă cu oricine altcineva își dorește. Singura condiție a fost să-mi protejeze sau să-mi garanteze investiția pe care am făcut-o aici. Era o sumă datoare, plus 10 milioane de lei pe care eu i-am investit aici în reabilitarea bazei sportive. Baza Voința este în proprietatea statului. Singurul meu obiectiv e ca, până la finalitatea contractului, să am o garanție asupra banilor pe care i-am câștigat în fotbal și pe care i-am investit aici. Fundația are niște datorii pe care eu mi le-am asumat. Nu l-am dat afară pe Ilie Nastase din fundație! Despre ce vorbim? Ilie Năstase este în fundație în continuare ca membru fondator. Nu l-a scos nimeni din fundație. Nu mai este președinte, într-adevăr. Nu mă cert cu Ilie Năstase! Eu cedez în situația asta, înainte să fie un scandal. Nu e o miză pentru că am explicat care e situația terenului. Terenul de 50 de milioane e al statului. Eu am investit aici două milioane de euro! Eu l-am rugat pe Ilie să-l sune pe Ion Țiriac și să-i ceară un avocat! Am fost la avocatul lui Țiriac și a rămas să ne vedem după ce se uită pe acte. Eu sunt cel mai la risc, pentru că am investit într-un teren al statului!”, a explicat Ciprian Marica, la Pro TV.

Citește și:

Scandal uriaș între Ciprian Marica și Ilie Năstase, naș și fin. Nasty a ajuns la spital de supărare: "Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut"

FOTO EXCLUSIV Cum a fost la nunta lui Ilie Năstase! Mirii au chefuit pe plaja nașului Ciprian Marica