EXCLUSIV Ilie Năstase, tot în spital. Soția lui face dezvăluiri incredibile despre trădarea lui Marica: "Ilie nu mai e om de când s-au certat"

Ultima actualizare:

    Ioana și Ilie Năstase au o relație agitată, cu multe despărțiri și împăcări
Ioana și Ilie Năstase au o relație agitată, cu multe despărțiri și împăcări

Ioana Năstase vorbeşte în exclusivitate despre problemele de sănătate ale fostului campion, dar şi despre scandalul care l-a pus la pământ. În septembrie, Ilie Năstase a aflat de la soţia sa că a rămas fără propria academie de tenis şi s-a răzbunat pe ea, crezând că minte, dar, în urmă cu două săptămâni, adevărul i-a fost confirmat chiar de către Ciprian Marica, naşul, prietenul şi omul în care avea încredere. De-atunci, Năstase nu mai este om!

Click!: Ioana, care este starea de sănătate a lui Ilie Năstase?

Ioana Năstase: De aproape trei zile se află la Matei Balş, medicii au grijă de el, eu vorbesc cu el la telefon şi pe video. Nu am voie să intru. Când ne-am întors din Turcia, era foarte ok. Am mers la o clinică stomatologică să-şi rezolve probleme dentare, iar acolo a trebuit să-şi facă test. A ieşit pozitiv. Nu se simţea rău atunci, mi-a spus că este bine, iar eu am plecat la Constanţa pentru că aveam treabă. Abia a doua zi au apărut simptomele, a început să tuşească, să nu mai aibă aer şi a mers la spital.

Voi v-aţi întors de curând dintr-o vacanţă în Turcia. Acolo a contactat virusul? 


    Ciprian Marica, acuzat că l-a lăsat pe Nasty fără Academia de Tenis
Ciprian Marica, acuzat că l-a lăsat pe Nasty fără Academia de Tenis

Cu adevărat, problemele de sănătate ale lui Ilie au apărut din clipa în care a aflat că Ciprian Marica i-a furat Academia de Tenis. El de-atunci nu mai este om. Scăzându-i foarte tare imunitatea, a contactat şi virusul. 

Cum s-a întâmplat, de fapt? 

Am aflat fix în momentul în care Ciprian Marica voia să-i dea pe toţi afară. Şi pe Brigitte, şi pe alte ­persoane care lucrează acolo. Doi domni de acolo m-au sunat pe mine, deci nu pe Ilie, să-mi spună că Marica îi dă afară, practic acest lucru putea doar Ilie să-l facă. Aşa am legat lucrurile. „Doamna Ioana, noi am auzit prin bază că Ciprian i-ar fi luat Academia domnului Ilie”, aşa mi-au spus, dar am zis că nu e posibil aşa ceva. Am mers acasă şi i-am spus ce am auzit. Ilie s-a enervat şi a „căzut” tot pe mine, şi aşa am ajuns să scriu acea postare pe Facebook, apoi să reintroduc solicitarea de divorţ.

Deci, practic, tu ai picat vinovată şi aşa aţi ajuns să divorţaţi din nou.

Exact! El a crezut că sunt minciuni şi că vreau eu să mă bag. Majoritatea certurilor din familie au fost din cauza aflării unor adevăruri despre care am auzit şi i le-am spus. Pentru că el având o vârstă, „prietenii” au încercat fel şi fel de lucruri. N-are rost să mai vorbesc!


    Ciprian Marica, acuzat că l-a lăsat pe Nasty fără Academia de Tenis
Ciprian Marica, acuzat că l-a lăsat pe Nasty fără Academia de Tenis

Şi ce s-a întâmplat după această discuţie?

Am mai stat puţin şi am zis să-l sunăm pe Ciprian,  să luăm masa împreună.  Ne-am văzut la un restaurant din Herăstrău, aşa ca în familie, naşul cu finii. Atmosfera a fost relaxată, prilej cu care am decis să deschid subiectul despre Academie. L-am luat cu vorbă  bună, apoi i-am spus ce am auzit şi a recunoscut. „Ciprian, este adevărat că i-ai luat ­academia lui Ilie?” iar el a răspuns „DA”, aşa foarte calm şi ­asumat. Moment în care lui  Ilie i s-a făcut rău. Am văzut cum se schimbă brusc la faţă. Ne-am ridicat şi  am plecat acasă, iar acasă i s-a făcut şi mai rău, i-a scăzut tensiunea şi am ajuns la spital. El are şi problemele de sănătate şi vă daţi seama că s-a complicat totul. Din clipa respectivă, Ilie s-a simţit tot mai rău, nu a mai dormit deloc. E ­distrus, nu-i vine să creadă că prietenul lui, naşul şi omul în care avea cea mai mare ­încredere, efectiv, l-a trădat în halul ăsta.


    Ioana, în recenta călătorie în Turcia
Ioana, în recenta călătorie în Turcia

Şi plecarea în Turcia a fost o ieşire din acest decor?

Da, am zis să fac ceva pentru Ilie, să uite de necaz şi să iasă din stare, pentru că mi-a fost tot timpul frică să nu i se întâmple ceva mai rău. Nu a fost nici acolo în apele lui, cât am stat, numai despre problema asta mi-a vorbit. El de aproape o lună numai în tensiune a fost. Când am ajuns acasă din Turcia, la câteva zile a ajuns la spital. I-a scăzut foarte mult imunitatea şi sunt sigură că acest virus l-a contactat din această cauză. Până acum, Ilie nu a avut absolut nimic, nici răcit nu a fost. Brusc, COVID! El de când a aflat, nu mai este om.

Cum îl ajutaţi în perioada asta? 

Eu mă voi lupta să îşi ia ce îi aparţine. Am luat legătura cu avocaţii şi am început demersurile. În clipa asta vă spun că Ilie s-ar face bine dacă ar avea Academia ­înapoi, munca lui de o viaţă, pe care alţii, cu care a stat la masă efectiv i-au furat-o. Eu efectiv sunt îngrozită de ce se întâmplă, de cum sunt oamenii. Ilie nu a crezut adevărul şi îl susţinea pe Ciprian. Din cauza asta am ajuns şi la scandal, şi la divorţ!

Ilie Năstase, de pe patul de spital: „Probabil că dacă nu eram vaccinat, făceam o formă mai gravă”


    Ilie Năstase, bolnav de CovidFoto: arhivă personală
Ilie Năstase, bolnav de CovidFoto: arhivă personală

Ilie Năstase a intrat în direct prin telefon chiar de pe patul de spital, la Antena 3. Fostul sportiv a mărturisit că este vaccinat anti-Covid cu ambele doze și că acest lucru l-a ferit, cel mai probabil, de complicațiile majore ale bolii.

”Sunt bine, n-am nicio problemă. Nu știu când m-am infectat, acum mă simt bine, am medicație și mă simt bine. Tuse am. Sunt vaccinat, dar uite că nu te ferește de treaba asta, probabil că dacă nu eram vaccinat aveam o formă mai gravă. Știu că n-am nimic la plămâni și e în regulă”, a spus Ilie Năstase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
image
actualitate.net
image
actualitate.net