Uite cum s-a schimbat și ce fericită este fosta amantă a lui Ciprian Marica

Ultima actualizare:

Frumoasă, cu zâmbetul pe buze și înconjurată de soț și de familie, așa arată Ana Muntean, la doi ani de la scandalul "amantlâc cu Marica". Iată că acel moment de cumpănă nu i-a despărțit, ba din contră, i-a unit și mai tare. Fotografiile sunt grăitoare!

Ioana, soția lui Marica în stânga, iar în dreapta Ana Muntean
Ioana, soția lui Marica în stânga, iar în dreapta Ana Muntean

În aprilie 2020, Ciprian Marica a ținut prima pagină după ce în presa a apărut un filmuleț hilar cu el și cu amanta lui. Faptele se întâmplaseră în 2019, însă video-ul buclucaș a fost dat publicității un an mai târziu.

Fostul fotbalist și-a înșelat soția cu nevasta unui prieten de familie pe nume Florin Muntean, baschetbalist la Gaz Metan Mediaş. Imaginile cu Marica care iese din camera unui hotel din Cluj, înfăşurat în prosop alb, după o întâlnire de patru ore cu Ana Muntean, soţie şi mamă la rândul ei, au fost în topul accesărilor.

Iată că au trecut 3 ani de la fapta rușinoasă și 2 ani de când totul a fost făcut public. Finalul a fost unul de bun augur pentru ambii încornorați, astfel că Marica a fost iertat și primit de Ioana (29 de ani), de profesie medic stomatolog, în sânul familiei, mai ales pentru că au împreună doi copii, pe Albert Andrei (6 ani) şi Ethan Ioan (4 ani). Iar Ana a fost și ea iertată de către soț și au continuat povestea de dragoste.

Lucrurile au revenit pe făgaș normal, iar acum se înțeleg mai bine ca oricând. Dovadă sunt și fotografiile pe care blondina le-a postat pe pagina ei de socializare și în care se vede ca e copleșită de cei 3 băieți ai săi cu dragostea lor. Parcă și soțul este mai fericit iar sclipirea din ochi îl dă de gol.

Ana și-a reluat rapid activitățile de bază, se ocupă de casă, de cei doi copii ai lor și bineînțeles de corpul ei. Superba blondină are un trup de vis, foarte bine tonifiat, pentru că are activitate intensă în sala de sport.

Marica, un "marcator" însemnatCiprian Marica are un palmares care numără 71 de meciuri pentru echipa naţională, în perioada 2003-2014, pentru care a marcat 25 de goluri.

La vârsta de 31 de ani s-a retras de pe teren şi s-a implicat în alte proiecte. Marica a „marcat” remarcabil şi în viaţa personală unde a bifat relaţii cu femei celebre precum Gina Pistol, Laura Teodoru, Ilinca Vandici, de care s-a despărţit în urma infidelităţii lui.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net