Cum a fost surprinsă Brigitte în baza sportivă a lui Ilie Năstase, în plin scandal cu Marica: „Nu doar el a investit”

Ultima actualizare:

Brigitte Năstase nu-și permite să facă pași greșiti de când Ciprian Marica a devenit noul investitor de la Baza Voința. Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, stau toată ziua la restaurantul în care au investit 85 000 de euro și nu întârzie cu taxele la stat. Brigitte a făcut primele declarații, pentru Click!, în scandalul dintre fostul ei soț și Ilie Năstase.

Brigitte trebăluiește toată ziua la Baza Voința Sursa: paparazzi Click!
Brigitte trebăluiește toată ziua la Baza Voința Sursa: paparazzi Click!

Brigitte Pastramă este non-stop prezentă la sediul afacerii pe care o deține în incinta controversatei baze ce a aparținut lui Ilie Năstase. Brigitte și Florin Pastramă sunt în alertă maximă de când Ciprian Marica a devenit principalul investitor din baza Voința, acesta fiind acuzat de Ilie Năstase că i-a suflat afacerea de sub nas.

Între Marica și Năstase, naș și fin, este acum un război ce se va duce la tribunal, după ce Ilie Năstase i-a făcut plângere penală fotbalistului că l-ar fi exclus în mod abuziv din fundația care-i purta numele. De fapt, acum Ciprian Marica a încercat să mai îndulcească scandalul cu Năstase și a montat o pancartă la intrare în Baza Voința ,pe care sunt asociate ambele nume, al lui și al lui Ilie Năstase.

În tot acest scandal, Brigitte a picat la mijloc și încearcă să mențină pe linia de plutire afacerea cu locul de joacă transformat în sală de evenimente, pe care a moștenit-o la divorț de la Ilie Năstase. Paparazii Click! au surprins-o pe Brigitte la restaurantul din incinta Bazei Voința, unde aceasta își petrece tot timpul.

Muncim 12 ore pe zi, că doar trebuie să mai și dormim, nu? Am băgat aici 85.000 de euro, numai 10.000 de euro au costat animalele animatronice”, a declarat Brigitte, pentru Click!

Cui îi plătește chirie Brigitte? „Din septembrie, Ilie nu mai încasează nimic”

Contactată de jurnaliștii Click!, Brigitte Pastramă a făcut lumină și asupra controversatei chirii pe care o plătește pentru restaurant, pe care presa a speculat că până acum i-ar fi plătit-o fostului soț, Ilie Năstase.

Eu platesc taxele la DITL . Sunt taxe care pleacă către stat. În momentul acesta, lui Ilie nu-i revine nimic. Din septembrie, Ilie nu mai încasează nimic. Ciprian are acolo o afacere. Este logic că plățile către o terță persoană juridică se fac în contul acelei persoane juridice! Eu nu i-am plătit niciodată nimic lui Ilie, nici lui Marica! Eu sunt asociata unei entități juridice. Societatea mea este asociată cu o altă entitate juridică care are cont”, a dezvăluit Brigitte Pastramă, pentru Click!.

„Societatea noastră a construit 6 terenuri tenis!”

Brigitte a ținut să precizeze că nu doar Ciprian Marica a investit în Baza Voința bani grei.

Nu am contract de închiriere, am un contract de asociere, așa cum are de exemplu societatea pe care o administrează Ciprian Marica. Societatea noastră a construit 6 terenuri tenis, vestiare, un drum de 300 m pe 15 m, a obținut avizele de infrastructură a Academiei de Tenis, a branșat la gaz 6 hectare, adică toată Academia, a plătit către Direcția de taxe și impozite toate taxele restante, de pe vremea Voința, însumând 100.000 €, de acum 3 ani, și alte chestii de logistică.

Nu doar Ciprian a investit și societatea noastră a adus ca aport investiții în infrastructură și taxe în valoare de 3-4 milioane lei”, a mai declarat Brigitte, în exclusivitate, pentru Click!

Fotbalistul Ciprian Marica a fost acuzat de către finul său, tenismanul Ilie Năstase, că l-ar fi exclus din cadrul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința din Capitală. Baza Voința a fost preluată de Ilie Năstase în anul 2012, iar, la începutul lui 2021, Ciprian Marica s-a implicat financiar în proiect, cu o sumă considerabilă de bani. Terenul însă aferent bazei sportive a rămas în proprietatea statului.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net