Cum a fost surprins─â Brigitte ├«n baza sportiv─â a lui Ilie N─âstase, ├«n plin scandal cu Marica: ÔÇ×Nu doar el a investitÔÇŁ

25 ianuarie 2022

Brigitte N─âstase nu-╚Öi permite s─â fac─â pa╚Öi gre╚Öiti de c├ónd Ciprian Marica a devenit noul investitor de la Baza Voin╚Ťa. Brigitte ╚Öi so╚Ťul ei, Florin Pastram─â, stau toat─â ziua la restaurantul ├«n care au investit 85 000 de euro ╚Öi nu ├«nt├órzie cu taxele la stat. Brigitte a f─âcut primele declara╚Ťii, pentru Click!, ├«n scandalul dintre fostul ei so╚Ť ╚Öi Ilie N─âstase.

image
Brigitte treb─âluie╚Öte toat─â ziua la Baza Voin╚Ťa Sursa: paparazzi Click!

Brigitte Pastram─â este non-stop prezent─â la sediul afacerii pe care o de╚Ťine ├«n incinta controversatei baze ce a apar╚Ťinut lui Ilie N─âstase. Brigitte ╚Öi Florin Pastram─â sunt ├«n alert─â maxim─â de c├ónd Ciprian Marica a devenit principalul investitor din baza Voin╚Ťa, acesta fiind acuzat de Ilie N─âstase c─â i-a suflat afacerea de sub nas.

├Äntre Marica ╚Öi N─âstase, na╚Ö ╚Öi fin, este acum un r─âzboi ce se va duce la tribunal, dup─â ce Ilie N─âstase i-a f─âcut pl├óngere penal─â fotbalistului c─â l-ar fi exclus ├«n mod abuziv din funda╚Ťia care-i purta numele. De fapt, acum Ciprian Marica a ├«ncercat s─â mai ├«ndulceasc─â scandalul cu N─âstase ╚Öi a montat o pancart─â la intrare ├«n Baza Voin╚Ťa ,pe care sunt asociate ambele nume, al lui ╚Öi al lui Ilie N─âstase.

├Än tot acest scandal, Brigitte a picat la mijloc ╚Öi ├«ncearc─â s─â men╚Ťin─â pe linia de plutire afacerea cu locul de joac─â transformat ├«n sal─â de evenimente, pe care a mo╚Ötenit-o la divor╚Ť de la Ilie N─âstase. Paparazii Click! au surprins-o pe Brigitte la restaurantul din incinta Bazei Voin╚Ťa, unde aceasta ├«╚Öi petrece tot timpul.

ÔÇ×Muncim 12 ore pe zi, c─â doar trebuie s─â mai ╚Öi dormim, nu? Am b─âgat aici 85.000 de euro, numai 10.000 de euro au costat animalele animatroniceÔÇŁ, a declarat Brigitte, pentru Click!

stanga
dreapta
brigitte paaprazzi 2 JPG
brighitte paparazzi 3 JPG
brigiite loc de joaca JPG
ilie nastase ciprian marica sotii JPG
ciprian marica jpeg
ciprian marica ilie nastase deschidere png
ilie nastase nunta ciprian marica jpeg
ciprian marica ilie nastase png
ilie nastase id66356 inquam photos george calin jpeg
ilie nastase jpeg

Cui ├«i pl─âte╚Öte chirie Brigitte? ÔÇ×Din septembrie, Ilie nu mai ├«ncaseaz─â nimicÔÇŁ

Contactat─â de jurnali╚Ötii Click!, Brigitte Pastram─â a f─âcut lumin─â ╚Öi asupra controversatei chirii pe care o pl─âte╚Öte pentru restaurant, pe care presa a speculat c─â p├ón─â acum i-ar fi pl─âtit-o fostului so╚Ť, Ilie N─âstase.

ÔÇ×Eu platesc taxele la DITL . Sunt taxe care pleac─â c─âtre stat. ├Än momentul acesta, lui Ilie nu-i revine nimic. Din septembrie, Ilie nu mai ├«ncaseaz─â nimic. Ciprian are acolo o afacere. Este logic c─â pl─â╚Ťile c─âtre o ter╚Ť─â persoan─â juridic─â se fac ├«n contul acelei persoane juridice! Eu nu i-am pl─âtit niciodat─â nimic lui Ilie, nici lui Marica! Eu sunt asociata unei entit─â╚Ťi juridice. Societatea mea este asociat─â cu o alt─â entitate juridic─â care are contÔÇŁ, a dezv─âluit Brigitte Pastram─â, pentru Click!.

ÔÇ×Societatea noastr─â a construit 6 terenuri tenis!ÔÇŁ

Brigitte a ╚Ťinut s─â precizeze c─â nu doar Ciprian Marica a investit ├«n Baza Voin╚Ťa bani grei.

ÔÇ×Nu am contract de ├«nchiriere, am un contract de asociere, a╚Öa cum are de exemplu societatea pe care o administreaz─â Ciprian Marica. Societatea noastr─â a construit 6 terenuri tenis, vestiare, un drum de 300 m pe 15 m, a ob╚Ťinut avizele de infrastructur─â a Academiei de Tenis, a bran╚Öat la gaz 6 hectare, adic─â toat─â Academia, a pl─âtit c─âtre Direc╚Ťia de taxe ╚Öi impozite toate taxele restante, de pe vremea Voin╚Ťa, ├«nsum├ónd 100.000 ÔéČ, de acum 3 ani, ╚Öi alte chestii de logistic─â.

Nu doar Ciprian a investit ╚Öi societatea noastr─â a adus ca aport investi╚Ťii ├«n infrastructur─â ╚Öi taxe ├«n valoare de 3-4 milioane leiÔÇŁ, a mai declarat Brigitte, ├«n exclusivitate, pentru Click!

Fotbalistul Ciprian Marica a fost acuzat de c─âtre finul s─âu, tenismanul Ilie N─âstase, c─â l-ar fi exclus din cadrul Funda╚Ťiei Ilie N─âstase, cea care administreaz─â Baza Voin╚Ťa din Capital─â. Baza Voin╚Ťa a fost preluat─â de Ilie N─âstase ├«n anul 2012, iar, la ├«nceputul lui 2021, Ciprian Marica s-a implicat financiar ├«n proiect, cu o sum─â considerabil─â de bani. Terenul ├«ns─â aferent bazei sportive a r─âmas ├«n proprietatea statului.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
nicole cherry jpg
download (9) png
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la s─âlciua animat gif
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
5 mihai gadea si fiica sa maisha karina facultate in strainatate 4 jpg jpeg