EXCLUSIV Ilie Năstase, criză de gelozie! Ce s-a întâmplat la mall, fix sub ochii lui

Ioana Năstase este tânără, frumoasă şi admirată! Şi chiar dacă are verighetă pe deget, asta nu-i opreşte pe admiratori să-i trimită atenţii florale. Fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite cu bruneta, primind un buchet de trandafiri, gest care l-a scos din pepeni pe Ilie Năstase, şi care a plecat val-vârtej de la cafeneaua din mall.

cub ioana și ilie nastase png

Zilele trecute, Ioana a venit în Bucureşti. După ce s-a îngrijit să nu le lipsească nimic celor două familii de refugiaţi pe care le-a adăpostit în casa ei, Ioana a venit la soţ, în Capitală, ca să petreacă timp şi cu el. Relaţia dintre Ioana şi Ilie Năstase este ca un serial de dragoste, pe care-l urmăreşti cu interes pentru că în fiecare episod se mai întâmplă ceva. Ultima dată, cei doi erau despărţiţi după o scenă ciudată petrecută în restaurant, când Ioana a fost agresată de o femeie chiar de faţă cu Ilie.

Citește și: Ioana Năstase, agresată sexual într-un restaurant! Îi cerea disperată ajutorul lui Ilie: „Mi-a tras fermoarul, am rămas cu sânii dezgoliți. Mi-a pus mâna pe un sân”

Ilie a luat  foc când a  văzut ce  succes are  soția lui
Ilie a luat foc când a văzut ce succes are soția lui
Ioana a primit un  buchet de trandafiri  de la un necunoscut. Fotografii: Blitz
Ioana a primit un buchet de trandafiri de la un necunoscut. Fotografii: Blitz

Atât de tare a fost afectată, încât i-a dat o pauză soţului ei rebel. Iată că acum fotoreporterii Click! au surprins imagini proaspete cu Tom şi Jerry ai showbizului monden, după împăcare. Da, doamna Năstase e o femeie atât de bună la suflet, încât a decis să-i acorde circumstanţe atenuante scumpului ei partener, care se află la o vârstă respectabilă, la care are nevoie de ajutor şi de atenţie, că de dragoste nu mai zicem! 

Cei doi, aşa cum ne-au obişnuit, şi-au făcut apariţia la mall cu maşini diferite. Ioana a intrat să respire un pic la o sesiune de shopping, după care a mers la cafeneaua ei preferată. Nu se poate trece cu vederea vestimentaţia, mereu aleasă cu gust şi asortată cromatic, accesorizată cu un Hermes şi o pălărie elegantă.

Bărbații întorc capul  pe stradă după Ioana
Bărbații întorc capul pe stradă după Ioana

N-ai cum să n-o remarci! Au remarcat-o şi alţii şi nu s-au abţinut de la gesturi frumoase! Cât timp şi-a savurat cafeaua, Ioana a primit un buchet mare de trandafiri, alb-roşii, de la un admirator secret, bineînţeles. Ghinion însă! Ilie şi-a făcut apariţia la cafeneaua respectivă şi când a văzut-o pe Ioana cu ditamai buchetul, a pălit. S-a umflat în pene mai ceva ca un cocoş şi n-au trecut trei minute şi a părăsit cafeneaua. Nu ştim ce au discutat înăuntru, cert e că Ioana zâmbea, iar lui Nasty parcă i se înecaseră corăbiile.

Citește și: EXCLUSIV Ce măsuri a luat Ilie Năstase după conflictul de gelozie cu Nick Rădoi

Bruneta a plecat de la  mall singură, cu mașina ei
Bruneta a plecat de la mall singură, cu mașina ei

S-a urcat val vârtej în maşină şi a plecat spre restaurantul lui Nea Mitică, acolo unde este răsfăţat de prietenul său cu tot ce e mai bun în materie de mâncare, dar şi de vinuri. Ioana obişnuia să-l însoţească la Nea Mitică la masă, doar că de data aceasta a preferat să meargă direct spre casă. În momentul în care constănţeanca a ieşit din cafeanea ţanţoşă şi cu imensul buchet în braţe, un grup de tineri s-a oprit şi toţi au întors capul după ea, ca la comandă. Obişnută să fie admirată, Ioana şi-a văzut de drum şi s-a urcat în bolidul ei alb, marca Mercedes. Dar Ilie, ai de ce să fii îngrijorat!

Şi-a serbat nepoţica în weekend

image

Deşi are doar 45 de ani, Ioana este deja bunică. Fiul ei, Teo, a devenit tătic în urmă cu trei ani, iar acum are o prinţesă de fetiţă, cu părul blond şi ochii căprui. În weekend a fost ziua micuţei Anastasia, iar Ioana nu a lipsit de la eveniment şi i-a adus o mulţime de cadouri nepoatei sale.

image

Îmbrăcată într-o costumaţie elegantă de culoare cyclam, Ioana s-a asortat cu nora ei superbă. «La mulţi ani, îngeraşul meu!», a scris Ioana pe Facebook. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net