Imaginile dinaintea furtunii! Paparazzii Click! cu Ioana și Ilie Năstase, în Băneasa, înainte ca bruneta să fie agresată sexual

Ultima actualizare:

Sâmbătă seara Ioana Năstase a avut parte de o scenă care a marcat-o, după ce o femeie a agresat-o într-un mod ciudat, în public. Click! îți prezintă imaginile cu soția lui Ilie Năstase surprinsă cu patru ore înainte de incidentul care a apărut în mass media. 

Ioana și Ilie Năstase au trecut printr-o nouă despărțire
Ioana și Ilie Năstase au trecut printr-o nouă despărțire

Click! a dezvăluit în exclusivitate situația care a adus-o în poziția de victimă pe soția lui Ilie Năstase. Bruneta, în vârstă de 45 de ani, a fost protagonista unei scene ciudate, care a lăsat-o în stare de șoc, și, culmea, a fost cu atât mai uimită cu cât persoana iubită, pe care a iertat-o de nenumărate ori și pentru care a renunțat la divorț, nu a intervenit deloc, ba, din contră, a încurajat-o pe femeia necunoscută să aibă o atitudine nepotrivită față de partenera lui de viață.

(Citește și: Ioana și Ilie Năstase, despărțire definitivă cu scandal. Fosta glorie a fugit în Franța după seara în care soția a fost agresată sexual)

Incidentul a avut loc într-un restaurant din zona Băneasa, des frecventat de cuplul Ioana și Ilie. Click! vă prezintă fotografiile cu rebelul cuplu, cu fix patru ore înainte de "furtună". Sâmbătă, la orele amiezii, aceștia au mers împreună să servească masa, ca de obicei, în  restaurantul preferat și de  Ion Țiriac, poziționat în pădurea Băneasa, ''LA MITICĂ''.

Îmbrăcată elegant, într-o ținută crem, cu pantaloni evazați și o bluză largă, accesorizată cu pantofi cu toc roșii și o geantă Hermes în aceeași culoare, Ioana a coborât din bolidul condus de Ilie, după care s-a îndreptat spre locație. În tot acest timp, Ilie a încercat să parcheze mașina, după care a venit în urma Ioanei.

Erau într-o stare bună, nici urmă de supărare, apoi au intrat în restaurant, unde au servit masa. Au petrecut acolo în jur de două ore, apoi au mers împreună spre un magazin de mobilă din Pipera, pentru că Ioana voia să cumpere câteva accesorii pentru casă.

Totul era perfect și nimic nu părea să le strice voia bună. Iată că la patru ore după fotografiile surprinse de Click!, Ioana avea să trăiască un șoc, experiența a înfuriat-o teribil și a făcut-o să se gândească la despărțite, ceea ce pentru ea este iminentă.

„E dureros și groaznic ce am trăit, am făcut publică chestia asta ca nu pățească și alte femei că mine. Până la mașină i-am spus că nu e frumos ce s-a întâmplat, că orice bărbat ar sari să-i ia apărarea femeii lui, iar el mi-a răspuns foare urat, nu se pot reproduce acele cuvinte. În seara respectivă, am plecat separat, fiecare la casa lui.

Am venit acasă, nu m-am ridicat din pat până aseară la ora 17, sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris. Mi-a zis cu 2 zile înainte că are treabă și nu m-a întrebat dacă vreau să merg cu el. Mi a zis că nu știe când se întoarce, că și-a lua bilet doar de dus.”, a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate, pentru Click!.

(Nu rata: Ioana Năstase, agresată sexual într-un restaurant! Îi cerea disperată ajutorul lui Ilie: „Mi-a tras fermoarul, am rămas cu sânii dezgoliți. Mi-a pus mâna pe un sân”)

Ioana Năstase, agresată sexual de o femeie

Întâmplare neobișnuită, sâmbătă, 19 februarie, într-un restaurant din Capitală. Ioana și Ilie Năstase au luat cina într-o locație de lux, unde, în timp ce mâncau, au venit la masa lor o femeie și un bărbat. Doamna a cerut să facă poze cu fosta glorie a tenisului românesc, după care s-a autoinvitat la masă. Ilie Năstase a lăsat-o să stea atât pe ea, cât și pe bărbatul cu care era. Ulterior, ea a început să-i facă avansuri Ioanei Năstase, a început să o pipăie, să vorbească vulgar, să-i deschidă fermoarul de la bluză, lăsând-o pe soția lui Nasty în sânii goi în restaurant.

Ioana și Ilie Năstase au avut o discuție aprinsă după acest eveniment, mai ales că fostul nr. 1 în tenis a încurajat-o pe agresoare să o sărute pe soția sa, la insistențele acesteia.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net