Accesoriul de mii de euro cu care Ioana Năstase a atras atenţia pe stradă

Ultima actualizare:

Ioana Năstase este pasionată de hainele şi accesoriile scumpe şi apare des cu genţi de lux pe braţ. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, când soţia lui Ilie Năstase a atras atenţia cu o poşetă de mii de euro, la o simplă ieşire la un centru comercial din Bucureşti. 

cub ioana nastase png

Ioana a fost surprinsă, recent, de fotoreporterii Click!, când a mers la un centru commercial din Bucureşti, dar fără Ilie. Îmbrăcată casual, cu piese bine alese, în tonuri de bej şi verde, soţia fostului mare tenisman a coborât din maşina personală pe tocuri înalte, aşa cum ne-a obişnuit. Ioana arată impecabil la 45 de ani, iar pantalonii puţin mulaţi i-au pus picioarele în evidenţă.

Din ţinuta Ioanei nu a putut lipsi un accesoriu drag ei, pe care l-a mai etalat şi cu alte ocazii: o geantă maro, de lux, al cărei preţ se ridică la câteva sute de mii de euro şi pe care, spunea Ioana la un moment dat, i-a cumpărat-o fostul soţ mai demult.

A mers direct la o cafenea, una dintre preferatele sale, şi a stat acolo o oră. semn că nu se grăbea undeva şi că a putut să se rupă câteva clipe pentru a se relaxa. 

Ioana Năstase, colecţie de genţi de fiţe

Ioana Năstase nu a ascuns niciodată că este o mare iubitoare de genţi scumpe, mai ales cele ale unui brand exclusivist. Ea a dezvăluit că nu a primit primele poşete de acest gen de la Ilie Năstase, ci de la fostul ei soţ, cu care a fost căsătorită 22 de ani. 

„Eu am genţi Hermes de vreo 20 de ani, de când nici nu se ştia în România că există aşa ceva. Nu cumpărate de Ilie, ci de fostul meu soţ.  Acum, pe bune, chiar credeţi că mă împacă pe mine Ilie cu Chanel-uri, Hermes-uri şi maşini? E adevărat că mi-a luat maşină, dar anul trecut de ziua mea (n.red: în 2020). Am 10 genţi Hermes, dintre care două sunt luate de Ilie”, a declarat Ioana Năstase, pentru Click!, acum ceva vreme.

Ioana Năstase, afacere de 250.000 de euro

Ioana Năstase are în plan să ridice o pensiune, la Braşov, unde are şi un cal, cumpărat în septembrie, cu suma de 3.500 de euro. Mergând de  două-trei ori pe săptămână la centrul de echitaţie unde se află Cezar, cum a fost botezat calul, Ioana a venit cu ideea să facă o afacere în zonă şi deja are o ideea cât ar costa totul.

"Vreau să fac o pensiune aici. Am văzut ca vin foarte mulți turiști în zona asta atât de frumoasă și e păcat sa nu fie exploatată. Eu vin des aici, așa că nu ar strica să fac un loc frumos unde oamenii să vină să se relaxeze, să respire aer curat, să mănânce o mâncare bună și, evident, să se bucure de echitație, de cai. Am găsit un teren, dar era extravilan. Încă sunt în căutare. Nu mai e un vis, eu deja fac calcule, caut teren. Ar costa 250.000 de euro", a declarat Ioana Năstase pentru Click!.

Mai mult, Ioana a declarat că Ilie o ajută în noua afacere, dovada că mariajul lor merge ca pe roate. 

"Nu o să pot să fiu tot timpul în Brașov, se va ocupa o prietenă foarte bună, în care am toată încrederea. Ilie o să mă ajute și el, din toate punctele de vedere, așa cum se ajută doi soți", a mai spus Ioana.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net