Ioana Năstase, secretul părului superb și al siluetei de model. Câte kg are soția lui Ilie și cum se menține

27 ianuarie 2022

Maria Dragomiroiu e istorie! Ioana Năstase o ajunge din urmă în ceea ce privește podoaba capilară. Are un păr bogat, strălucitor, nu a purtat în viața ei extensii și merge rar la coafor. Mai mult se coafează ea. Soția lui Ilie Nastase se mândrește cu podoaba ei capilară și ne-a dat câteva trucuri pe care le folosește. 

ioana nastase jpg
Ioana Năstase. Foto: Facebook

La cei 46 de ani, Ioana Năstase se ține bine de tot! Este frumoasă și foarte cochetă. Soția lui Ilie Năstase se face remarcată prin toate ieșirile ei. Accesorii, haine frumos asortate, cu manichiura pusă la punct și coafura impecabilă. În privința părului nu face ceva deosebit, însă podoaba ei capilară iese mereu în evidență. Soția fostului tensiman are un păr bogat, frumos și strălucitor. Culmea, nu merge la coafor decât atunci când și-l tunde. Se aranjează singură și ne-a "vândut" câteva secrete! De zece ani folosește același șampon!

"Sunt întrebată tot timpul ce fac să am părul așa. Mare lucru, nu. Eu am grijă de el, nu folosesc tratamente scumpe și nu merg la saloane. Îl pieptăn doar atunci când îl spăl. Mă spăl cu același șampon de zece ani, pe care îl iau din Turcia, are multe vitamine. Îl spăl la trei zile, apoi mă clătesc cu apă foarte rece, pentru că asta îl revigorează și-i dă luciu. Acum 4 ani l-am avut foarte lung, până la mijloc, apoi m-am tuns până la umeri, e important să-l tunzi. Mă vopsesc o dată la trei luni, nu prea am fire albe. Cred că mai contează și gena", a povestit Ioana Năstase, pentru Click!

Se coafează singură și nu a purtat în viața ei extensii

"Rar merg la coafor, la ocazii. În rest, mă coafez singură, pentru că fiind bogat și ondulat se așează singur. Nu-l tapez, îl las pe spate si atât. Merg pe ideea că tot ce-i simplu e mai frumos. Și foarte important, să îți menții echilibrul, calmul, să nu te stresezi. Aud în jurul meu persoane care spun că le cade părul din cauza stresului. Eu stau foarte bine cu psihicul, asta ne sfătuiesc și medicii. De ce să ne îmbolnăvim singuri, să ne cadă părul?! Nu am folosit extensii și nu am înțeles niciodată rostul lor, sinceră să fiu, nu-mi place cum se văd, așa lipite pe păr. Eu le-aș sfătui pe doamne să renunțe la ele, să-și lase părul să se regenereze singur și să-l prindă într-un coculeț și atât. Sunt foarte relaxată poate și ăsta e un truc", a conchis amuzată Ioana Năstase.

Ioana Năstase: "Am 59 de kg la 1,70 metri înălțime"

Frumoasa brunetă spune că nu îi place să piardă nopțile, odihna fiind importantă pentru a arăta bine. Își prepara singură măști și își hidratează fața cu o cremă simplă. "Am 59 de kg la 1,70 metri înălțime. Folosesc creme, masaje faciale, mă demachiez, folosesc creme naturiste, măști naturiste cu miere, mi le fac eu. Am grijă să mă odihnesc, nu pierd nopțile", ne-a mai spus doamna Năstase.  

stanga
dreapta
ilie nastase ioana nastase jpeg
ilie nastase ioana nastase jpeg
ioana nastase 1 jpeg
ilie si ioana nastase 3 jpeg
ilie si ioana nastase 5 jpg jpeg
ilie si ioana nastase 3 jpg jpeg
ilie ioana nastase jpeg
ioana nastase jpeg
ioana nastase 1 jpg jpeg
ioana nastase 2 0 jpg jpeg
ilie nastase ioana nastase jpeg
ioana nastase sexy jpg
ioana nastase sexy jpg

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
crbl  2 (2) jpg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg