Asta le închide gura tuturor! Gestul impresionant făcut de Ioana Năstase față de Ilie

Ultima actualizare:

Ioana Năstase l-a iertat pe Ilie, fosta glorie a tenisului românesc! Click! vine cu detalii de ultimă oră despre celebrul cuplu, care a petrecut într-un mediu rustic, cu apropiații, trecerea dintre ani.

ioana nastase sexy jpg

Click! a aflat, în exclusivitate, că Ioana a renunțat la divorțul cu Ilie Năstase. Mai multe, soția marelui tenismen și-a retras cererea de divorț, în vederea unei vieți de familie liniștite. O șansă nouă pentru fostul numărul 1 mondial! 

„Ioana și Ilie trăiesc a două șansă, chiar dacă ei s-au certat și împăcat de nenumărate ori! A renunțat la cererea de divorț, a retras-o, trăind clipe de vis acum cu Ilie. Sunt ca doi îndrăgostiți”, au declarat surse din anturaj, pentru Click!

De altfel, Ilie Năstase este atent la tot ce face partenera lui de viață și îi lasă comentarii siropoase pe internet. „Cea mai frumoasă soție”, a menționat Nasty, într-un comentariu pe Facebook.

În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat recent, Năstase dă dovadă de vigoare, după cum a povestit chiar soția sa pentru Click:„Ilie e mai bine decât înainte! Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut, dar e într-o formă de zile mari! Taie și cară lemne toată ziua, pentru că eu sunt cu șemineul. Eu nu concep să nu am șemineu în casă. Îmi place să stau lângă șemineu, să beau un vin fiert și să mă relaxez. În pijamale, evident! Am stat în pijama toată ziua de când suntem aici, de dimineață până seara, am lenevit. Am ieșit și în club puțin”.

S-au distrat ca doi adolescenți îndrăgostiți de Revelion

Ce imagine suavă a putut oferi, pe Facebook, Ioana Năstase soția fostului mare tenismen. S-a pozat într-un costum de baie foarte decoltat, la o baie în ciubăr, la Gura Humorului. Postarea a fost haioasă și a făcut atât de multă vâlvă de parcă ar fi fost pe o plajă exotică prin Dominicană, nu la 450 de kilometri de București.

"Ești foarte sexy" sau "ce bine arăți" sunt doar câteca complimente primite de bruneta sexy în vârstă de 46 de ani. Ilie știe ce are la ușa casei și, pentru că nu vrea sa o piardă, se comportă mai ceva ca un gentleman cu ea, așa că a copleșit-o cu trandafirii ei preferați de culoare galbenă. Ioana s-a lăsat alintată, așa a că a renunțat și la divorțul intentat în martie 2021.Ioana și Ilie au petrecut în  Bucovina. 

ioana si ilie nastase revelionimpacare jpg

De aproape cinci ani sunt împreună și căsătoriți de doi ani de zile

Ioana Simion a devenit soția lui Ilie Năstase în momentul în care fostul mare tenisman se înțelesese cu fosta sa soție, Brigitte Sfăt, să nu divorțeze, până când nu își va găsi o nouă dragoste. Chiar și așa, Ioana Simion a „forțat” puțin căsătoria cu Ilie Năstase, pe care a vrut să-l părăsească chiar înainte de nuntă. Nu a făcut-o însă! În ianuarie 2021, Ioana Simion apela speriată numărul de urgențe 112, acuzând că a fost victima unui episod de violență domestică, fostul mare tenismen abătându-se atunci asupra ei cu o „ploaie de palme”. Ulterior, aceasta a mers până la Hărșova și a introdus actele de divorț. Între timp, Ilie Năstase a reușit împăcarea cu cea de-a cincea nevastă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net