Trenduri primăvară 2022. Coafuri și tunsori în tendințele sezonului cald

Ultima actualizare:

În primăvara lui 2022, trendurile în materie de tunsori și coafuri readuc în actualitate împletiturile sofisticate, accesoriile monocrome, bretonul cu textură umedă, părul prins în coadă de cal dar și șuvițele subțiri ce încadrează fața. Iată și alte noutăți care să te inspire la anul!

image

Șuvițe împletite

Părul împletit este la modă, revine în actualitate, dar nu oricum. Vorbim despre un trend care deja și-a făcut apariția și care va exploda în sezonul cald. Șuvițele împletite, care încadrează fața, dar și părul împletit în cozi lungi și foarte lungi. 

Coada de cal 

Părul strâns se poartă indiferent de metoda la care recurgi, motiv pentru care coada de cal rămâne un must-have cel puțin în primăvara lui 2022. Spre deosebire de anii trecuți, părul prins în coadă de cal pornește chiar din vârful capului este bine strâns într-un „nod” super-vizibil. Pare a fi un coc de dimensiuni mai mici.

image

Accesorii monocrome

Este vorba despre agrafe sau clipsuri într-o singură culoare. Se poartă și agrafele cu pietre prețioase sau perle, care prind firele rebele ale unei coafuri intenționat ciufulite. 

Fundele cu imprimeuri florale

Părul poate fi prins cu funde de dimensiuni generoase, imprimate floral. Un astfel de look te va scoate cu siguranță din anonimat, îți va conferi un aer inocent și feminin. Fundele pot scoate în evidență o coafură simplă sau o tunsoare scurtă. Poți alege modele diferite cu care să-ți prinzi părul într-o parte, câteva șivițe sau împletituri fine.

Suvițe subțiri care încadrează fața

Printre trendurile sezonului cald 2022 se numără și șuvițele subțiri care încadrează fața, restul părului fiind prins la spate sau ascuns sub un batic, bandană, șapcă sau pălărie. Vorbim despre o coafură simplă dar care iese cumva în evidență. Se potrivește mai ales femielor cu fața rotundă sau pătrată.

image

Părul dat pe spate, cu textură umedă

Părul dat pe spate, care are o textură umedă este un alt must have al sezonului cald. Această coafură nu poate fi realizatădecât dacă folosești produse de styling de genul fixativelor sau gelurilor de păr. Un aspect de care trebuie obligatoriu să ții cont: părul trerbuie întisn perfect iar acest lucru îl vei obține folosind o placă de întins. 

image

Accesorii florale

Părul poate fi prins la spate în cozi împletite sau coadă de cal folsind accesorii florale, în culori puternice, vii, atrăgătoare și de dimensiuni mari și foarte mari. Cleme, agrafe, funde sau diferite alte forme pe care le poate lua o panglică lată.

image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net