Fata cea mare a Angelinei Jolie, pentru prima oară îmbrăcată în rochie! Au existat zvonuri că vrea să își schimbe sexul

image
Shiloh, alături de mama, Angelina, și 4 frați, la lansarea filmului „Eternals”Foto: Getty Images

Fata a Angelinei Jolie a apărut pe pentru prima oară îmbrăcată în rochie. Până acum, Shiloh a fost văzută numai în haine de băiat și cu tunsori băiețești, susținâd că vrea să-și schimbe sexul.

Fiica biologică cea mare a Angelinei Jolie (46 de ani) și a lui Brad Pitt (57 de ani) a fost surprinsă pentru prima oară în rochie, recent, la lansarea filmului ”Eternals”, în Los Angeles. Până acum purta numai haine de băiat și toată lumea știa că își dorea să-și schimbe sexul. Shiloh a crescut mult și arăta ca o domnișorică, alături de patru frați ai ei, Maddox, 20 de ani, Zahara, 16 ani, și gemenii Vivienne și Knox, de 13 ani, care au însoțit-o pe mama lor la lansarea ultimului ei film. În plus, Shiloh era machiată ca femeile, ceea ce a lăsat să se înțeleagă că a renunțat la schimbarea de sex.

Angelina Jolie rămâne fără fiul cel mare! Ce s-a întâmplat?

The Weeknd, obsedat de Angelina Jolie. De ce a acceptat actriţa să iasă cu el

Zahara a venit îmbrăcată în rochia Angelinei

În 2008, Brad Pitt a declarat că Shiloh a cerut, de la vârsta de doi ani, să fie considerată băiat și să i se spună John sau Peter. Anul trecut, actorul a spus că este ”foarte mândru de ceea ce devenit” Shiloh. Zahara a surprins și ea pe toată lumea la lansarea filmului ”Eternals”. Ea a venit îmbrăcată în rochia pe care mama sa adoptivă. Angelina Jolie, a purtat-o la gala Oscar de acum 7 ani. Este vorba de o creație semnată de Elie Saab. De altfel și rochia purtată de Shiloh este de fapt o rochie pe care Angelina a purtat-o în iulie la Paris. Însă aceasta a fost modificată de Shiloh, ca să arate asimetrică. Fata-băiat a Angelinei Jolie a apărut pentru prima oară îmbrăcată în rochie.

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
mihai bendeac stela popescu si arsinel
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Regina Elisabeta jubileu
Dr. Marian Gașpar FOTO arhivă
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel