The Weeknd, obsedat de Angelina Jolie. De ce a acceptat actriţa să iasă cu el

Ultima actualizare:

    Angelinei îi place atenția cântărețuluiFoto: Instagram
Angelinei îi place atenția cântărețuluiFoto: Instagram

The Weeknd este obsedat de Angelina Jolie. De ani de zile visează să aibă o relație împreună cu celebra actriță.

Cântărețul The Weeknd (31 de ani), pe numele adevărat Abel Tesfaye, este obsedat de Angelina Jolie (46 de ani) de ani de zile, spune un prieten al lui. El a ajuns să se apropie de actriță astă-vară pentru un proiect de caritate, dar își dorește o relație serioasă cu aceasta.

În ceea ce o privește pe Angelina, ea a acceptat să ia cina cu The Weeknd, la 25 septembrie, la Restaurantul Giorgio Baldi, din Los Angeles, ”deoarece îi place atenția lui”, a adăugat prietenul cântărețului.

The Weeknd, care s-a iubit cu Bella Hadid și Selena Gomez, ”e îndrăgostit lulea de Angie și crede că are o șansă reală cu ea”, a mai spus sursa mai sus citată.

În timp ce continuă bătăliile în justiție cu fostul soț, Brad Pitt, diva și-a găsit liniștea alături de acest bărbat mult mai tânăr. Ei au fost surprinși de mai multe ori ieșind amândoi la restaurante de lux.

Angelina Jolie spune de ce e singură

Angelina Jolie rămâne fără fiul cel mare! Ce s-a întâmplat?

El e îndrăgostit lulea

Actrița Angelina Jolie și cântărețul canadian The Weeknd au luat cina la Restaurantul Giorgi Baldi, din Santa Monica. Ea a sosit la câteva minute după el. Dar la plecare au plecat împreună la casa lui din cartierul Bel-Air, nu departe de restaurant. Tot la Restaurantul Giorgi Baldi, Angelina și The Weeknd au fost văzuți pentru prima oară la 30 iunie. Angelina Jolie și The Weeknd au fost văzuți din nou împreună în weekend. 

image
image
image
image
image
image
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani
Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg
banner maria constantin png