Ioana Năstase și-a etalat formele la mall. Ce a cumpărat pentru nopțile fierbinți cu Ilie

Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre Ioana și Ilie Năstase continuă la fel de tumultos! Dacă în primăvara anului trecut Ioana era hotărâtă să divorțeze, iată că frumoasa brunetă a revenit la sentimente mai bune la începutul anului 2022! Cei doi au fost surprinși în Capitală, la o sesiune de cumpărături!

image

Povestea de iubire dintre Ioana și Ilie Năstase nu este lipsită de certuri aprige și împăcări! Ioana Simion depusese cererea de divorț, însă a decis, pe ultima sută de metri să îi mai dea o șansă fostului sportiv.

Soția lui Ilie Năstase speră că acesta a realizat greșelile pe care le-a făcut în trecut și că, de acum înainte va adopta o atitudine mai pașnică. Se pare că și Ilie este determinat să îi demonstreze soției sale că este capabil de schimbare, iar pentru a-i intra din nou în grații îi face pe plac și o însoțește peste tot. 

Zilele trecute, Ioana și Ilie Năstase au fost surprinși la o sesiune de shopping în Capitală. Cei doi s-au plimbat în incinta unui centru comercial, iar Ioana nu a părăsit mall-ul cu mâna goală, ci cu o pungă în care se aflau produse de la un brand care comercializează lenjerie intimă de damă și alte articole vestimentare destinate femeilor. Este posibil ca Ioana să își fi achiziționat lenjerie intimă care să îi pună în evidență trupul de model. 

În imaginile surprinse de fotoreporterii Click!, Ioana Năstase poartă o ținută eleantă, în care domină culoarea crem și o bluză turcoaz, care îi accentuează formele voluptoase. În mână are o mică pungă în care se află articolele achiziționate din mall. În urma sa se află Ilie Năstase. Fostul tenismen are o vestimentație lejeră, casual, semn că era pregătit pentru alergătura prin magazine în căutarea articolelor care sunt pe placul soției sale. 

Ilie Năstase este foarte atent cu soția sa 

De când Ioana și-a retras cererea de divorț, Ilie Năstase ste foarte grijuliu față de ea și îi face nenumărate complimente, chiar și în mediul online, Dacă Ioana distribuie o fotografie cu ea, Ilie se numără printre primii care îi adresează comentarii apreciative, în văzul tuturor. 

Ilie și Ioana au petrecut Revelionul împreună

Revelionul i-a găsit împreună pe Ioana și Ilie, iar aceasta este dispusă să lase în urmă certurile pe care le-a avut cu fostul sportiv. Cei doi s-au relaxat în Gura Humorului  și au distribuit mai multe fotografii în care se afișează împreună, în ipostaze demne de doi îndrăgostiți. 

Ilie Năstase, acuzat de violență domestică de către soția sa 

În ianuarie 2021, Ioana Simion suna speriată la 112 pentru a anunța că a fost victima unui episod de violență domestică. Se pare că Ioana și Ilie s-au certat din cauza lui Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei, iar fostul sportiv și-a ieșit din fire și a devenit agresiv nu doar verbal, ci și fizic. Ioana a părăsit atunci cămin conjugal, însă Ilie a reușit să o recucerască în scurt timp și să îi obțină iertarea. 

"Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva", declara Ioana, pentru Click!, atunci când a fost întrebată care au fost motivele care au determinat-o să renunțe la divorț. 

Ilie Năstase a avut coronavirus 

Ilie Năstase a trecut prin clipe delicate la finalul anului trecut, atunci când s-a infectat cu noul coronavirus. A fost internat timp de aproape două săptămâni la un spital din București, iar cea care l-a așteptat acasă, cu brațele deschise, a fost Ioana. Ea s-a asigurat că Ilie urmează medicația prescrisă de către doctori și se odihnește suficient pentru a se recupera complet. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net