EXCLUSIV Ioana Năstase și-a retras cererea de divorț: "Ilie Năstase are nevoie de mine, de ajutorul meu"

Ultima actualizare:

    Ioana și Ilie Năstase
Ioana și Ilie Năstase

La trei luni de când i-a intentat divorț, Ioana a revenit la sentimente mai bune. Nu vrea să mai divorțeze de Ilie Năstase. Cei doi aveau înfățișare joi, 24 iunie, la Judecătoria din Hârșova. Bruneta și-a retras cererea săptămână trecută!

Decizie de ultimă oră în dosarul de divorț ce-i are ca protagoniști pe Ioana și Ilie Năstase. Bruneta s-a răzgândit în ultimul moment și a decis să continue căsnicia cu celebrul tenisman. Pe 2 martie, ea s-a prezentat la Judecătoria din Hârșova cu solicitarea prin care le cerea magistraților desfacerea legală a căsătoriei și prima înfățișare a fost fixată pe data de 24 iunie. A avut la dispoziție trei luni pentru a analiza situația, dar iată că în acest timp soțul ei și-a revizuit exemplar comportamentul.

Ioana Năstase nu mai divorțează de Ilie

Motivul pentru care ea a solicitat divorțul îl cunoaștem îndeaproape: câteva scene de violență, iar una dintre ele s-a soldat cu intervenția polițiștilor. Ioana a trecut peste aceste episoade datorită felului în care soțul ei i-a dovedit prin fapte că divorțul e o alegere greșită.

Ioana Năstase: "Nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor"

Reporterii Click! au aflat că joi nu va mai avea loc nicio înfățișare. "Da, ați aflat corect. Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea. Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva", a spus Ioana pentru Click!.

Citește și:

EXCLUSIV Ioana Năstase, apariție de 300.000 de euro la divorț, la Judecătoria Hârșova: "Nu pot trăi în violență"

Ilie Năstase, după episodul violent: «M-am împăcat cu Ioana». Soția lui neagă și îi dă replica

image
image
image
image
image
image
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png