Ioana Năstase, surpriză pentru cei 11 refugiaţi de care are grijă. «Oamenii ăștia merită»

Ultima actualizare:

De aproape o săptămână, Ioana Nastase și-a transformat apartamentele din Constanta în adăpost. Are grijă de 11 persoane, printre care și un bebeluș de 5 luni, iar marţi, de Ziua Femeii, i-a scos la restaurant.

Ioana Năstase a luat în grijă 11 refugiaţi
Ioana Năstase a luat în grijă 11 refugiaţi

"Am şase femei cu cinci copii acasă, iar cel mai mic are doar cinci luni. Eu le iau mâncare, le ajut cu tot ce au nevoie. Nu le-am putut lăsa, mi-a fost milă de ele", ne-a spus Ioana.

Ioana Năstase are o nouă familie. Una mai mare, cu mulți copii, multe femei, după ce a decis să se implice în ajutorarea refugiaţilor veniţi din Ucraina. Soţia lui Ilie Năstase are grijă de 11 persoane, dintre care șase femei şi  cinci copii, care stau la ea, în Constanţa, pe termen nelimitat.

Ioana Năstase a luat în gazdă, pe termen nedeterminat, 11 refugiaţi din Ucraina. Un voluntar la vama din Isaccea, pe unde intră mii de ucraineni, i-a cerut Ioanei ajutorul iar ea nu a spus NU. Ce-i drept, nu se aştepta, însă, că va fi vorba despre atâtea persoane, dar Ioana a făcut nişte calcule şi s-a gândit că vor încăpea în apartamentul ei din Constanţa, de trei camere, dar și al fiului ei, Teo.

“Nu m-a lăsat inima deloc. Mi-a fost foarte milă. Am 11 persoane acasă. Sunt șase mame cu cinci copilași de toate vârstele, iar cel mai mic are numai cinci luni. Am fost la cumpărături, am venit cu mașina plină de alimente, haine, pampersi. Am fost la București cu puțină treabă, dar m-am întors rapid la "copiii mei". M-am atașat de ei, deși îi am de numai o săptămână", a spus Ioana pentru Click!.

Ioana Năstase i-a scos la masă, de 8 Martie

Pentru că majoritatea persoanelor sunt de sex feminin, Ioana le-a făcut o surpriză marţi, cu ocazia Zilei Femeii. Bruneta a organizat o masă pentru musafirii ei, la un local de fițe din apropierea casei.  "Azi, de 8 Martie am rezervat o masă mare la un restaurant din Constanța. Ieșim la o masă, să ne simțim bine, să uite de necazuri și ele. Oamenii ăștia merită", a mai spus nevasta lui Ilie Năstase. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
image
actualitate.net
image
actualitate.net