Ioana și Ilie Năstase, două luni fără scandal! Cum au sărbătorit împăcarea

Minune mare! Ioana și Nasty nu se mai bat, nu se mai ceartă și nici nu mai ajung la tribunal, de două luni! Ce s-o fi întâmplat oare în cuplul lor, nu știm?! Cert este că Nasty s-a mai cumințit, de când Ioana a deci să-l ierte pentru a nu știu căta oară și să-i mai dea o șansă fostului tenisman!

cub ilie nastase png

E, în sfârșit, liniște și pace în cuplul Ioana Simion- Ilie Năstase! După ce a intentat divorțul în mai multe rânduri și, de fiecare dată, s-a răzgândit, ca prin minune, în sfârșit Ioana pare să-l fi potolit pe Nasty! Sau fostul tenisman s-a potolit singur, de frică să nu rămână fără consoartă, iar!

Cert este că, mai nou, curge lapte și miere în sânul năbădăiosului cuplu, care a reușit să ajungă la performața de a sta două luni împreună. Nici o ceartă, nici un scăndăluț, nici un apel în miez de noapte la Poliție!

De când a debutat sezonul estival, Ilie Năstase și Ioana Simion își petrec timpul mai mult prin Constanța, acolo unde ea deține o casă. Le place soarele, marea și, se pare, că-i și liniștește. Ce să mai, le priește mai bine decât Capitala.

Ilie Năstase se comportă exemplar pentru a obține iertarea Ioanei

Atunci când cei doi ajung însă în București, aceștia preferă să dea fuguța la mall, acolo unde au fost surprinși, zilele trecute, de paparazzi Click! Se știe că Ioana e înnebunită după shopping, lenjeria intimă fiind slăbicunea ei, dar și hainele, obligatoriu, de firmă.

stanga
dreapta
ilie nastase ioana nastase 19 jpg
ilie nastase ioana nastase 18 jpg
ilie nastase ioana nastase 17 jpg
ilie nastase ioana nastase 16 jpg
ilie nastase ioana nastase 15 jpg
ilie nastase ioana nastase 14 jpg
ilie nastase ioana nastase 13 jpg
ilie nastase ioana nastase 11 jpg
ilie nastase ioana nastase 10 jpg
ilie nastase ioana nastase 12 jpg
ilie nastase ioana nastase 9 jpg
ilie nastase ioana nastase 8 jpg
ilie nastase ioana nastase 7 jpg
ilie nastase ioana nastase 3 jpg
ilie nastase ioana nastase 6 jpg
ilie nastase ioana nastase 5 jpg
ilie nastase ioana nastase 4 jpg
ilie nastase ioana nastase 2 jpg
ilie nastase ioana nastase 1 jpg

În timp ce Ioana și-a văzut, liniștită, de shopping, neuitându-se la bani, Ilie a așteptat-o cumințel la terasă, în compania cafeluței preferate. Apoi, cei doi s-au retras împreună la o ciorbă la restaurantul preferat al tenismanului, unde au sărbătorit cum se cuvine împăcarea după ultima lor ceartă, care era să se lase cu divorț.

image
Ioana și Ilie, vacanță romantică la Roma Sursa: Facebook

Ioana Simion și Ilie Năstase tocmai ce s-au întors de la Roma!

Au fost destui nori negri pe cerul căsniciei dintre Ioana Simion și Ilie Năstase. Anul trecut, Năstase era să rămână singur cuc și neoconsolat după o ieșire în decor în fața soției. În luna ianuarie anul trecut, Ioana a sunat disperată la 112, acuzându-și soțul de violență.

După patru ani de iubire și ceva mai mult de un an de căsnicie, mai tânăra soție a lui Ilie a cerut divorțul în instanță, renunțând însă, mai apoi, să continue procesul. Tenismanul a reușit, însă, să-și împace consoarta, mai ales cu cadouri. Recent, cei doi s-au întors dintr-o vacanță la Roma, unde Nasty nu a lăsat-o singură, de data aceasta, pe Ioana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

dani otil gabriela prisacariu
FotoJet (5) jpg
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
andreea banica
FotoJet jpg
romanca rechin 2 png
iolanda anamaria babau jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
mircea barbulescu jpg
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
cristina rus jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
varujan vosganian paparazzi iunie 2022 (1) JPG
cub dan șucu png