Ilie Năstase merge cu poza soției pe stradă! Ioana Simion îl joacă pe degete pe tenisman

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ilie Năstase este îndrăgostit lulea de Ioana Simion, iar ultimele imagini surprinse de paparazii Click! o demonstrează. Marele tenisman a fost văzut în timp ce punea în buzunarul de la piept o fotografie cu soția sa, Ioana Simion, care o înfățișează pe brunetă cu un decolteu generos. 

Ilie Năstase merge cu poza soției pe stradă
Ilie Năstase merge cu poza soției pe stradă

 Ilie Năstase, 75 de ani, face lucruri trăsnite la vârsta lui. Acesta nu poate sta fără iubita lui soție și poartă după el pe stradă o poza destul de mare cu Ioana. În poza cu pricina, Ioana Nastase are un decolteu generos, iar Ilie ține bine poza să nu care cumva să o piardă. Înainte de a merge să bea o cafea cu Ioana și prietena acesteia Simona, Ilie a fost surprins cu poza de mână. Înainte de a ajunge la Ioana, fostul tenisman a așezat poza în buzunarul de la piept.

Citește și Ilie Năstase, despre trecut «A fost acuzat că a organizat marele jaf comunist»

După ce Ilie Năstase și Ioana Simion au avut un scurt moment în care au fost în plin război, iar bruneta chiar a anunțat pe rețelele de socializare că divorțul este iminent, iată că cei doi au ajuns să se înțeleagă mai bine ca niciodată. 

Paparazii Click! l-au surprins pe Nasty în timp ce se grăbea să ia masa cu iubita lui soție, Ioana, și o prietenă a acesteia, însă înainte de întâlnire, tenismanul a pus în buzunarul de la piept, imaginea cu frumoasa lui soție. 

Ilie Năstase pare atât de îndrăgostit, încât simte să admire poza soției sale Ioana Simion, chiar și atunci când se duce să se întâlnească cu ea. 

Ioana Simion l-a acuzat pe Ilie Năstase de violență domestică

Relația dintre Ilie Năstase și Ioana Simion a fost una cu năbădăi, iar situația dintre cei doi ar fi degenerat la un moment dat rezultând într-o scenă de violență. Ioana Simiona a intenta proces de divorț tenismanului, după ce l-a acuzat că ar fi lovit-o. 

Citește și EXCLUSIV Ioana Năstase, anunț de ultima oră: «Mi-am retras divorțul». Motivele «foarte importante» care au făcut-o să renunțe

Nasty a făcut tot ce i-a stat în putință la acel moment pentru a se revanșa față de soția sa și iată, că eforturile sale au dat rezultate. 

Ioana Simion și-a retras divorțul și chiar dacă bruneta a evitat să dezvăluie un motiv, surse din anturajul celor doi consideră că un rol foarte important l-a avut starea de sănătate a lui Ilie Năstase, care nu este una tocmai bună. 

"Da, asa este, am renunțat. Dar nu aș vrea să creadă lumea că am făcut asta cu vreun interes. Voi spune la momentul potrivit care sunt motivele, țin de Ilie. Sunt foarte importante pentru mine" , a povestit Ioana reporterilor Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net