EXCLUSIV Ioana Năstase, anunț de ultima oră: «Mi-am retras divorțul». Motivele «foarte importante» care au făcut-o să renunțe

A pus din nou batista pe țambal! Ioana Năstase și-a retras divorțul de Ilie Năstase, pe care i-l intentase după o scenă violentă. Bruneta și-a schimbat decizia din motive "foarte importante", după cum ne-a spus chiar ea. Are Ilie probleme de sănătate?

cub ioana nastase png

"Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele: răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc!", a scris Ioana Năstase, pe Facebook, în urmă cu cinci luni.

Ioana Năstase: "Voi spune la momentul potrivit care sunt motivele, țin de Ilie"

În luna octombrie 2021, aceasta a intentat divorț de Ilie Năstase după o altă scenă violentă. A primit termen pentru desfacerea căsătoriei, dar a tot amânat. Iată că vinerea trecută ea a decis să nu o mai tarăgăneze și să renunțe la decizie. Vineri, 18 martie, ea și Nasty au avut înfățișare, la tribunal. Ioana s-a gândit foarte bine, a trecut peste toate problemele pricinuite de soț și a decis să rămână cu ele și cu el.

"Da, asa este, am renunțat. Dar nu aș vrea să creadă lumea că am făcut asta cu vreun interes. Voi spune la momentul potrivit care sunt motivele, țin de Ilie. Sunt foarte importante pentru mine" , a povestit Ioana reporterilor Click!

Citește și: Ioana Năstase, agresată sexual într-un restaurant! Îi cerea disperată ajutorul lui Ilie: „Mi-a tras fermoarul, am rămas cu sânii dezgoliți. Mi-a pus mâna pe un sân”

Din surse apropiate celor doi, se pare că Ilie ar avea probleme mari de sănătate, care necesită supraveghere medicală, dar mai ales supraveghere din partea unei persoane, iar aceasta nu poate fi decât Ioana. De fiecare dată când i-a fost rău, când a avut Covid, doar ea a fost lângă el. "Ilie nu are pe nimeni deși e înconjurat de mulți prieteni. Dacă într-o zi pică de pe picioare, nu are cine să-l ducă la spital, darămite să mai cheme ambulanța. Ioana e mereu lângă el. Ioana are o inimă bună", ne-a spus o persoana credibilă din preajma lui Năstase.

Citește și: EXCLUSIV Ilie Năstase, criză de gelozie! Ce s-a întâmplat la mall, fix sub ochii lui

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net