EXCLUSIV Cum se simte și când va fi externat Ilie Năstase. Ultimele noutăți de la soția sa, Ioana

image
Ilie Năstase și soția lui, Ioana Năstasefoto: Facebook

S-a împlinit o săptămână de când Ilie Năstase a ajuns la Institutul "Matei Balș", după ce a fost infectat cu virusul Sars-Cov-2. În continuare fostul mare tenisman se află sub supravegherea medicilor, iar soția sa, Ioana, ne-a spus care este starea lui de sănătate. "Ilie iese de 1 Decembrie. Vine la Constanța, iar eu voi avea grijă de el".

La scurt timp după ce a venit din Turcia, unde a petrecut vacanța alături de soția sa, Ioana, Ilie Năstase a avut toate simptomele specifice Covid. Un test făcut la o clinică stomatologică i-a spulberat toate bănuielile, iar săptămâna trecută, luni, el a ajuns de urgență la Institutul "Matei Balș". Supărările și problemele în afaceri pe care le are cu nașul Ciprian Marica l-au slăbit pe marele sportiv, cum de altfel susține și soția sa. "Cu adevărat, problemele de sănătate ale lui Ilie au apărut din clipa în care a aflat că Ciprian Marica i-a furat Academia de Tenis. El de-atunci nu mai este om. Scăzându-i foarte tare imunitatea, a contractat şi virusul. El de aproape o lună numai în tensiune a fost. Când am ajuns acasă din Turcia, la câteva zile a ajuns la spital. I-a scăzut foarte mult imunitatea şi sunt sigură că acest virus l-a contractat din această cauză. Până acum, Ilie nu a avut absolut nimic, nici răcit nu a fost. Brusc, COVID! El, de când a aflat, nu mai este om", a povestit Ioana Năstase, pentru Click!.

Ioana Năstase: "Stau tot timpul pe telefon cu el, ne sunăm cu videocall"

Ilie Năstase se află în spital și acum, însă se simte foarte bine și urmează să se externeze. "Totul este bine, Ilie este supravegheat foarte bine de către medici. Ia medicamentația prescrisă, se odihnește, ascultă toate indicațiile. Nu mai tușește, nu mai are febră. Stau tot timpul pe telefon cu el, ne sunăm cu videocall, și abia așteaptă să fie externat. Peste două zile, cam pe 1 Decembrie, se va întâmpla acest lucru. Nu are de ce să mai stea în spital. Oricum mai are puțin și iese din perioada de carantinare", a spus Ioana, pentru Click! După ce se va externa, el va merge direct la Constanța, orașul în care domiciliază, dar nu va locui cu soția sa. "Ilie va sta într-unul din apartamentele pe care le avem. Mă feresc să locuiesc cu el până nu trec cele 14 zile, însă eu mă voi ocupa să îi duc mâncare, haine curate, medicamente și tot ce are nevoie", a conchis bruneta. 

Citește și:

EXCLUSIV Ilie Năstase, tot în spital. Soția lui face dezvăluiri incredibile despre trădarea lui Marica: "Ilie nu mai e om de când s-au certat"

Ciprian Marica, adevărul despre scandalul cu finul Ilie Năstase: "L-am rugat să-l sune pe Ion Țiriac și să-i ceară un avocat"

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg