Ce domnișoară frumoasă s-a făcut mezina lui Ilie Năstase! Este superbă

Ultima actualizare:

Amalia și Ilie Năstase au împreună două fete de care sunt foarte mândri. Recent, fosta soție a tenismenului a publicat o poză pe rețelele sociale cu Emma, fiica cea mică a familiei, ce o prezintă pe aceasta în toată splendoarea sa.

Ilie Năstase, alături de fosta soţie, Amalia, şi cele două fete
Ilie Năstase, alături de fosta soţie, Amalia, şi cele două fete

Amalia și Ilie Năstase au divorțat în urmă cu mai mult de 11 ani, însă continuă să păstreze o relație frumoasă, de dragul copiilor. Părinții sunt foarte mândri de fetițele lor și nu ratează nicio ocazie să le prezinte și fanilor.

Acest lucru s-a întâmplat, recent, când Amalia a publicat o fotografie pe o reţea socială, în care apărea alături de mezina familiei.

Cele două păreau extem de relaxate și aveau un zâmbet larg, semn că adoră să stea una în compania celeilalte.

Citește și Ilie Năstase, decis să facă naveta pentru fetele lui. Unde se mută Amalia Năstase cu Emma și Alessia 

Amalia și Emma. Foto Instagram
Amalia și Emma. Foto Instagram

Alături de imaginea publicată, Amalia a scris și câteva cuvinte ce demonstrează că fiica sa o face extrem de mândră. "Vă prezint următorul magnat imobiliar", a notat fosta soţie a lui Ilie Năstase.

Bineînțeles că internauții nu au rămas indiferenți la o asemenea postare, iar comentariile și aprecierile nu au întârziat să apară. "Mult succes", "Să-ți trăiască și să te bucuri de copiii tăi minunați", "Sunteți superbe amândouă".

Amalia și Ilie Năstase, relație de dragoste

Amalia și Ilie Năstase au fost împreună 14 ani, până când, spre surprinderea tuturor, au anunțat că divorțează. 

Despărțirea dintre cei doi a fost una civilizată, iar aceștia au rămas în relații bune de dragul fetițelor lor.

Amalia Năstase este o peroană discretă care a evitat să vorbească despre relațiile ei, însă, invitată în cadrul podcastului lui Mihai Petre, aceasta și-a adus aminte de prima întâlnire pe care a avut-o marele tenismen.

În joburile mele din timpul facultății, făceam sampling cu țigări și așa l-am întâlnit pe Ilie. Eram la Sting la concert și eu, cu tupeul meu de Rahova, m-am dus la toată lumea. El a zis ca nu fumează, dar pentru mine fumează. Și eu i-am zis: <nu trebuie să fumați, nu fumați, că nu e bine>. El a a cerut numărul meu la cineva de pe acolo și de aici se știe ce a urmat. A durat doi ani până am fost împreună, dar pentru mine a fost o schimbare majoră. Să pleci din Rahova, nu neapărat era vorba de statutul financiar, cât de oamenii pe care-i întâlneam când eram cu el, niște oameni la care nu aș fi visat să ajung. Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Ma simțeam nimeni, zero barat! În România eram judecată, însă, pe la spate! Îmi ziceau: <vezi că ai plecat din Rahova și l-ai luat pe ăla pentru bani!>”, a povestit Amalia Năstase.

Aceasta a vorbit și despre divorț, despre care recunoaște că a fost dificil.

Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: <unde te duci, ești nebună, ai copii!> Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu, era toată atenția pe mine. Am dat o scrisoare și gata. S-a terminat, nu am mai continuat. După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata. La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: <doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț>. După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal”, a dezvăluit Amalia Năstase.

Amalia și Ilie Năstase au împreună două domnișoare superbe, pe Alessia și Emma, pe care le susțin în absolut tot ceea ce fac.

Citește și Ilie Năstase, decis să facă naveta pentru fetele lui. Unde se mută Amalia Năstase cu Emma și Alessia 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net