De 1 Mai Ilie s-a distrat în club, Ioana s-a relaxat: «Mie nu îmi place la club»

#Exclusiv Click!

Ce viață! De 1 mai Ilie s-a distrat la club, Ioana s-a odihnit. ,,Nu sunt cu cluburile. Eu mă pregătesc acum să merg la caluțul meu, apoi plec în vacantă la Monaco", ne-a spus Ioana Năstase!

De 1 Mai Ilie s-a distrat în club, Ioana s-a relaxat: «Mie nu îmi place la club»
De 1 Mai Ilie s-a distrat în club, Ioana s-a relaxat: «Mie nu îmi place la club»

Este diferență de vârstă destul de mare între Ioana și Ilie Năstase. Ea are 45 de ani, iar el 75 de ani, adică 30 de ani îi despart pe cei doi, însă culmea este că Ilie are un chef de viață mult mai mare, de parcă el ar fi cel tânăr în această relație.

Totuși, Ioana și Ilie Năstase au definiții diferite pentru cuvântul distracție. Dacă de 1 Mai, celebrul tenisman a preferat să petreacă în club, la mare, cu prietenii pe ritmuri de disco, iată că soția lui a rămas acasă să se odihnească. Și-au făcut planuri diferite, pentru că au gusturi diferite. 1 Mai a fost ziua în care unii s-au gândit la mici și la bere, alții au dat năvală în celebrele cluburi din Mamaia și s-au răcorit până dimineață cu șampanie și alte ,,grade" în pahare, ca să nu mai spunem că și-au clătit și ochii cu frumusețile patriei.

O distracție scumpă ce-i drept, dar, cu ea rămâi! Se pare că Ilie s-a simțit bine cu tovarășii lui de distracție și a fost și liniștit pentru că soția lui a rămas acasă. După cum se știe, Ioana are oroare de cluburi și preferă să se distreze în alte moduri. De 1 Mai spre exemplu, a refuzat invitația la club și a preferat relaxarea la domiciliu.

,,De 1 Mai am stat acasă. Chiar dacă am fost la câțiva metri distanță de cluburile în care s-a petrecut toată nebunia aceasta, eu am preferat să mă relaxez la hotelul aflat în apropierea casei mele. Nu sunt eu cu cluburile, nu prea îmi place distracția de genul acela. Mie îmi place liniștea. Eu mă pregătesc să merg la căluțul meu la Brașov, la Cezărică, apoi voi avea o vacanță la Monaco. Ilie cred că a fost în club cu niște prieteni. Eu n-am fost, că nu îmi place", ne-a spus Ioana.

Cu ochii în lacrimi pentru refugiații ucrainieni

Cei 11 ucraineni au plecat în Grecia, la rudele lor, convinșii fiind că locul pe care îl numeau odată „acasă” nu mai există. Și-au luat rămas bun de la Ioana, însă clipa despărțirii nu a fost una ușoară.

Am avut două familii.11 persoane cu totul. Am avut grijă de ei timp de o lună și jumătate, au fost ca frații mei. Mi-a parut rău de tot când au plecat, zilele acelea au fost cele mai grele pentru mine, pentru că mă obișnuisem cu ei. Femeia cu bebelușul au plecat la 5 dimineața. A venit o mașină cu număr de Ucraina și a luat-o.

Mi-amintesc că mașina era parcată în fața geamului, iar bebelușul plângea pe bancheta din spate. Ea se uita la mine și-i părea rău. M-a luat în brate și mi-a mulțumit. Nu pot să mai descriu, mă apucă și acum fiorii aceia”, a declarat pentru Click, Ioana Năstase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net