FOTO EXCLUSIV Ilie Năstase, lecție de stil la 75 de ani. Accesoriul cool cu care s-a remarcat la mall

Ultima actualizare:

Ilie Năstase, pe vremuri favoritul meciurilor de tenis, dar și al rubricilor de modă, unde era dat exemplu, și-a păstrat aceste abilități și la 75 de ani. Dacă pe teren nu l-am mai văzut de ceva vreme, ei bine la mall îl surprindem destul de des. Impecabil arată Nasty, din punct de vedere vestimentar.

Ilie Năstase, ținută cool pentru o ieșire la mall. Foto: BLITZ / Click!
Ilie Năstase, ținută cool pentru o ieșire la mall. Foto: BLITZ / Click!

Ilie Năstase nu poate trece neobservat. Nici nu vrea, nici nu poate. Fiecare apariție a fostului număr 1 ATP este remarcabilă, asta atunci când nu este eclipsat de frumoasa și tânăra lui soție, Ioana Năstase. De data aceasta a ieșit însă singur la mall, iar fotoreporterii Click! au fost pe fază și au surprins câteva instantanee.

Cu siguranță, dacă ar mai exista aceste rubrici în reviste, Ilie ar intra, cu aplauze, în topul "bine îmbrăcați". De altfel, designerul Dana Budeanu l-a lăudat mereu pentru stilul vestimentar, iar în 2008, când aceasta a lansat „Manualului de stil pentru gentlemeni”, l-a rugat pe Ilie Năstase să îi scrie prefața. 

Ilie Năstase, surprins la mall, de fotoreporterii Click!

Nasty are vârstă de pensionar în buletin, 75 de ani, dar look-ul și stilul contrazic cifrele. Și pentru că nu haina îl face pe om, la Ilie Năstase sunt de remarcat atitudinea, siguranța și nonșalanța cu care poartă hainele. A fost îmbrăcat casual, cu jeanși, iar în partea de sus avea mai multe piese suprapuse: cămașă, pulover, vestă și geacă de fâș. În picioare purta pantofi cafenii, din piele întoarsă. 

Însă accesoriul care scotea ținuta din banal a fost acel fular din cașmir, cu imprimeu colorat, care se potrivea senzațional, din punct de vedere cromatic, cu outfit-ul. Ochelarii de soare sunt un alt accesoriu care îi conferă lui Ilie un aer tineresc. Nu putem să nu observăm verigheta, bijuteria care a pecetluit cununia religioasă cu Ioana, din iunie 2020. Ilie nu avea plase în mână, ci câteva acte, semn că vizita lui la centrul comercial a avut alt scop decât shopping-ul.

Citește și: EXCLUSIV Ioana Năstase, anunț de ultima oră: «Mi-am retras divorțul». Motivele «foarte importante» care au făcut-o să renunțe

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net