Connect-R, gest superb! De ce și-a scos toți banii din bancă în tinerețe? Artistul a împlinit 40 de ani

Ultima actualizare:

Connect-R, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, a împlinit vârsta de 40 de ani. Cântărețul a dezvăluit recent care a fost cea mai mare bucurie din viața lui. Pentru a atinge aceasta stare de fericire deplină a fost nevoit la momentul respectiv să-și scoată toți banii din bancă.

Cu o liniște teribilă în suflet și multă gingășie în voce, după o perioadă zbuciumată, Connect-R a săpat adânc în trecutul său, în timpul podcastului „Pâine și sare”, moderat de părintele Visarion Alexa. Vedeta și-a amintit de anii grei din copilărie, când familia lui nu avea ce să mănânce. Cu toate acestea, cea mai mare suferință a lui nu a fost sărăcia, ci suferința mamei.

„Pentru mine ca și copil nu a existat treaba asta că nu era mâncare, dar prin prisma mamei am suferit foarte tare. Adică lacrimile mamei și durerea ei, oboseala ei.(…) Ai mei munceau pe rupte și tot nu le ajungea strictul necesar.

Tata a fost tinichigiu construcții, un om care s-a mândrit foarte tare cu meseria lui. Și acum când mai mergem pe Floreasca se mai laudă cu câte un burlan, un jgheab. Zice: «uite, p-ală eu l-am pus. Uite, toată țigla de pe casă este pusă de mine. Și acum rezistă.»

Mama a fost femeie de servici. Cred că avea trei scări de bloc pe care le spăla de sus până jos în fiecare zi. Muncă fizică, venea terminată! Iar în weekend se ducea să muncească la ‘cucoane’.

Copiii nu văd sărăcia, dar suferința mamei, lacrimile ei și cum o vedeam că plânge... Ziceam: «Doamne, de ce plângi femeie?»”, a povestit Connect-R, plin de emoție, în timpul podcastului lansat cu doar câteva zile înainte să împlinească vârsta de 40 de ani.

Cea mai mare bucurie din viația lui Connect-R. Ce a cumpărat cu toți banii pe care-i avea în cont?

Ulterior, unul dintre cei mai autentici artiști din showbiz-ul românesc a povestit momentul care i-a adus cea mai mare bucurie până acum. Totul a început de la o tragedie, când părinții lui au fost loviți de probleme mari.

„Au fost situații de urgență cu legea 112 în care se luau casele naționalizate și ai mei au rămas fără casă în momentul ală”, a relatat Ștefan Mihalache, cunoscut pe scenă sub numele de Connect-R.

Imediat după ce a aflat ce se întâmplase cu părinții lui, cântărețul a acționat rapid, sărind în ajutor cu toate resursele de care dispunea în acea perioadă din viața lui. El a făcut un gest superb pentru mama lui.

„Mi-am scos toți banii pe care-i aveam în cont și m-am dus și am luat casă în același cartier unde avea ea taraba. Uite, asta e casa ta. Mi-ai dat tu destul. Lasă-mă să mă bucur și eu, să mă mândresc și eu, să zic că i-am luat casa lui mama.(…) Asta a fost cea mai mare bucurie a mea”, a povestit îndrăgitul artist.

Chiar dacă au trecut mulți ani, părinții lui stau acolo și acum. În prezent, „sunt bucuroși, sunt liniștiti și împliniți”, dar nu se lasă ușor ajutați chiar dacă fiul lor se descurcă grozav în carieră. Connect-R a povestit că mai „complotează” cu sora lui pentru a-i ajuta uneori.

Pentru ce protestează Connect-R la 40 de ani? „Boala peste tot în lume este depresia și anxietatea”

Ștefan Mihalache n-a ascuns că s-a luptat în trecut cu depresia. În timpul podcastului moderat de părintele Visarion Alexa, „Fane” a povestit acel episod întunecat din existența lui. 

„Am fost foarte depresiv. M-am tăvălit pe jos, deși aveam tot ce-mi trebuia. Observi că nimic din jurul tău nu te umple. Ieșeam afară, făceam zece pași și mă întorceam. Nu puteam să merg mai departe, să privesc oamenii în ochi”, a declarat artistul.

Din fericire, acel moment al vieții a trecut. Connect-R are sufletul împlinit în prezent, a descoperit puterea religiei și a meditației, dar și o frază care-l ghidează: „Nu există doi. Adică suntem unul toți”, a transmis Ștefan.

„Am fost foarte depresiv. M-am tăvălit pe jos, deși aveam tot ce-mi trebuia”

El a vorbit și despre „dezumanizarea omului”, considerând că această tendință este una foarte gravă în prezent. Chiar dacă a sacrificat un pic din popularitate, artistul consideră că muzica lui trebuie să trezească spiritul omului. Iar câteva dintre ultimele sale melodii, „Repetent”, „Mulțumesc”, „Înapoi la zero”, „Shhh...”, vorbesc tocmai despre „liniște și pacea interioară.”

„Mayașii spuneau că în 2012 va veni sfârșitul. Din punct de vedere energetic, sfârșitul a venit. Adică, planeta, care este un organsim viu, și-a schimbat frecvența. Noi am simțit un gol imens. De aceea, din 2012 și până în momentul ăsta, boala peste tot în lume este depresia și anxietatea”, a precizat Connect-R.

Connect-R, un personaj unic din muzica românească

Ștefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut în Voluntari, pe 9 iunie 1982. El a debutat în hip-hopul românesc în 1997, prin fondarea trupei Giganzii. Prima apariție discografică este piesa „Observ", de pe compilația Real Hip-Hop.

Un prim moment important se petrece în 2000, când Connect-R colaborează cu trupa R.A.C.L.A pe albumele Plus Infinit și Pătratul Roșu, iar apoi este cooptat de Rîmaru pentru a face parte din formula în care a fost înregistrat albumul DEXteritate.

În 2007 apare hit-ul „Dacă dragostea dispare", iar pe 1 mai 2012 lansează probabil cea mai populară piesă a lui - „Vara nu dorm”, care devine instant un imn al anotimpului cald. Au urmat melodii precum „Trenul vieții” , „Vedeta mea” sau „Noi ne potrivim”.

Chiar și după mai bine de două decenii, Connect-R continuă să fie una dintre cele mai fresh voci din industria muzicală, iar în ultimii doi ani a lansat melodie după melodie. Recent, cântărețul a colaborat cu Alina Eremia, Mario Fresh sau Irina Rimes și Damian Drăghici.

La 40 de ani de viață, nu putem decât să-i urăm lui Connect-R să continue pe drumul pe care este acum și să ne încânte mai departe cu muzica lui.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net